Gå til hovedinnhold

Forstå mannlig infertilitet: Hvordan fremme mannlig reproduktiv helse?

Det er noen par som bare ikke kan bli gravide etter mange forsøk i løpet av ett år. Når problemet er identifisert å være hos mannen, blir det referert til som mannlig infertilitet. I følge statistikk utgjør mannlig infertilitet en tredjedel av rapporterte infertilitetstilfeller.


En mann er diagnostisert å ha mannlig infertilitet når det er et problem med utløsningen eller sædcellene. Ejakulasjon er når sæd frigjøres gjennom penis under orgasme. Når mannen ikke kan frigjøre sæd på riktig måte for å gjøre kvinnen gravid, kan han lide av: erektil dysfunksjon, for tidlig utløsning, retrograd utløsning (hvor sæden presses tilbake i blæren), eller komplikasjoner fra kirurgi eller strålebehandling.

En manns sæd kan også være "unormal", som sies å være misdannet og har kort levetid. Dermed kunne ikke sædcellene "svømme" riktig. Dette er forårsaket av unormal utvikling eller betennelse i testiklene og hovne årer i pungen. Denne tilstanden varmer opp innsiden av pungen og kan kritisk påvirke sædproduksjonen.

Et lavt antall sædceller (eller ingen sædceller i det hele tatt) kan være forårsaket av alvorlig kusmainfeksjon, hormonelle forstyrrelser, arvelige faktorer eller infeksjoner. Det kan også utløses av bruk av stramt eller restriktivt undertøy, overdreven bruk av tobakk, alkohol eller ulovlige stoffer, og eksponering for stråling eller giftige kjemikalier.

Du lurer kanskje på om mannlig infertilitet kan behandles. Selvfølgelig kan det være det. Faktisk kan mer enn 50 prosent av mannlig infertilitetstilfeller avhjelpes. Behandling med konvensjonelle metoder kan hjelpe paret med å bli gravid gjennom normalt samleie. Det finnes medisiner, antibiotika og hormoner som en mann kan ta for å hjelpe til med sædproduksjon, bli kvitt infeksjoner eller hjelpe til med hormonell ubalanse. Du kan også prøve å bruke løse klær som boksere eller unngå boblebad, badstuer og lange varme dusjer.

Andre behandlinger er også tilgjengelige, selv om disse kan være invasive eller for dyre. Dette inkluderer in vitro-fertilisering, kunstig inseminasjon og bruk av sæddonor. In vitro fertilisering innebærer befruktning av parets sæd og egg i et laboratorium og plassering av det befruktede egget inne i hunnens livmor. Kunstig befruktning, derimot, innebærer innsamling av sæd og manuelt å plassere den inne i egglederne eller den kvinnelige livmoren for å lette unnfangelsen. En donorsæd kan i stedet skaffes dersom det ikke er sædproduksjon i det hele tatt eller det er andre funksjonsproblemer med mannens sæd.

I tillegg til ovennevnte er det en rekke urtepiller som er bevist å øke sædvolumet og mannlig fertilitet.

Betydningen av mannlig fertilitet

Mannens fruktbarhet er svært viktig for den mannlige befolkningen. Selv år tidligere fant menn sine egne måter å behandle infertilitet på og forbedre fruktbarheten. Noen bruker urter som sagpalme, vill gulrot, vill yam, livrot og rødkløver for å øke fruktbarheten. Andre blir med i gamle tradisjonelle danser som vanligvis tilbys fruktbarhetsidolene. Noen tilbyr til og med levende kyllinger eller andre ofre til de nevnte gudene. Det er sant at noen moderne menn gjør enten ett eller to av de nevnte ritualene for at de skal oppnå sitt ansvar som avlere. Hver mann håper også å bli far, så han må gi alle krefter for å bli det.

Vitenskap er bevist å være menneskehetens største prestasjon i dag. Det har skapt måter å bekjempe problemet med mannlig fruktbarhet. Folk bak denne skapelsen er virkelig bekymret for det økende antallet infertile menn. Dermed oppdager de en enkel, men den beste måten å håndtere et slikt problem på. Eksperter oppfordres til å være et aktivt medlem av pro-life-bevegelsen. De fremmer par til å nyte hverandres selskap gjennom et tilfredsstillende sexliv. De er alltid klare til å imøtekomme enhver manns behov. Som en del av deres dedikasjoner har de laget et naturlig supplement som imøtekommer behovene til den mannlige befolkningen.

En mann produserer et normalt sædvolum på 2 til 5 milligram. Det bør være minst 40 millioner sædceller, med 75 % av det totale antallet levende. De resterende 25 %, som er døde, anses som normale. Derfor må en mann produsere totalt 40 millioner sædceller for at han skal få en baby. Følgelig fører et lavt antall sædceller til problemene med mannlig fertilitet. Det finnes kosttilskudd som kan hjelpe mennesket med å øke sædvolumet. Disse kosttilskuddene øker også seksualdriften og forbedrer utholdenhet. Unødvendig å nevne, forbedrer dette tillegget gleden som paret liker. Det er fordelaktig for begge medlemmer for å ha et tilfredsstillende seksuelt forhold. Derfor betyr det å ha en god sex å ha et godt liv sammen.

Sæd og infertilitet: er det en sammenheng?

Sæd og infertilitet: er det noen sammenheng? Kan du forhindre infertilitet ved å øke sædvolumet og forbedre ereksjonen? Hvis ja, hvordan?

Omtrent 15 % av par som forsøker sin første graviditet møter mislykkethet. De fleste myndigheter definerer disse pasientene som primært infertile dersom de ikke har vært i stand til å oppnå en graviditet etter ett år med ubeskyttet samleie. Befruktning oppnås normalt innen tolv måneder hos 80-85 % av par som ikke bruker prevensjon, og personer som presenterer seg etter dette tidspunktet bør derfor betraktes som mulig infertile og bør vurderes. Når problemet er identifisert å være hos mannen, blir det referert til som mannlig infertilitet. Ifølge statistikk utgjør mannlig infertilitet en tredjedel av rapporterte infertilitetstilfeller.

En mann er diagnostisert med mannlig infertilitet når det er et problem med ejakulasjonen eller sædvolumet. Ejakulasjon er når sæd frigjøres gjennom penis under orgasme. Når mannen ikke klarer å frigjøre sæd for å gjøre kvinnen gravid, kan han lide av: erektil dysfunksjon, prematur ejakulasjon, retrograd ejakulasjon (hvor sæden presses tilbake inn i blæren), eller komplikasjoner fra kirurgi eller strålebehandling.

Årsaker til lavt antall sædceller

En manns sæd kan også være "unormal", som sies å være misdannet og har kort levetid. Dermed kunne ikke sædcellene "svømme" riktig. Dette er forårsaket av unormal utvikling eller betennelse i testiklene og hovne årer i pungen. Denne tilstanden varmer opp innsiden av pungen og kan kritisk påvirke sædproduksjonen.

Et lavt antall sædceller (eller ingen sædceller i det hele tatt) kan være forårsaket av alvorlig kusmainfeksjon, hormonelle forstyrrelser, arvelige faktorer eller infeksjoner. Det kan også utløses av bruk av stramt eller restriktivt undertøy, overdreven bruk av tobakk, alkohol eller ulovlige stoffer, og eksponering for stråling eller giftige kjemikalier.

Mannlig infertilitet: risikofaktorer

Blandingen av mannens sæd og sædcellene hans fortsetter i en manns prostata. Så hvis mannens prostata er defekt, vil det ikke fungere bra. Det ville føre til feil flyt av sæd inn i kjønnsorganet til en kvinne. Dette problemet er en velkjent årsak til infertilitet.

Genetiske problemer som skjer hos de fleste menn forårsaker også infertilitet. Det er preget av kromosomproblemer. Hvis en mann har kromosomproblemer, kan dette påvirke sædproduksjonen og også celledelingen av kroppen hans. Erektil dysfunksjon og ejakulasjonsproblemer er også faktorer som fører til infertilitet.

Erektil dysfunksjon betyr at mannens penis ikke er i stand til å opprettholde ereksjonen som er nødvendig for å penetrere skjeden. På den annen side er ejakulasjonsproblemet manglende evne til å produsere kroppsvæsker, som er sæden som inneholder sædceller, som er nødvendig under graviditet. Mangel på testosteron, som er en hormonell lidelse, kan også føre til infertilitet.

Medisinske sykdommer som fører til infertilitet

Det er noen medisinske sykdommer som fører til infertilitet. Feber kan påvirke produksjonen av sædceller. Diabetes påvirker en manns ereksjon og utløsning. Hypertensjon påvirker også en manns ereksjon. Menn som har hjertesykdom er også mest sannsynlig infertile på grunn av ereksjonsproblemer. Nyresykdommer påvirker reproduksjonsevnen til en mann enormt. Det påvirker kvaliteten på en mannlig sæd. Genital kreft reduserer fruktbarheten sterkt. Til slutt, alkohol, overdreven koffein og røyking og stress er utmerkede reduseringer av mannlig fruktbarhet.

Disse årsakene til infertilitet kan sees hvor som helst. Det er avgjørende å legge merke til disse faktorene som endrer mannlig fruktbarhet for å forhindre slike problemer. De fleste par splittes på grunn av dette problemet. Livet til en kvinne er ikke fullt uten å ha sine egne barn. Noen par prøver å takle problemene sakte. De holder det siste tauet til sin tålmodighet for forholdet og kjærlighetens skyld. Likevel, noen ganger synes kvinner det er mer tilfredsstillende hvis de har sin egen livsform. Derfor forlater de mannen og finner en annen mann som er i stand til å oppfylle drømmene sine. Dette er det verste som noen gang kan skje med en mann.

Opprettholde en god reproduktiv helse

La oss snakke om reproduktiv helse. Egentlig handler det om reproduktiv helse. Enten du ønsker å øke sædvolumet eller ikke kan få ereksjon når du trenger det - alt handler om reproduktiv helse. Ved å holde din reproduktive helse i perfekt stand får du langt større ereksjonsstyrke og utholdenhet, samt generell seksuell tilfredsstillelse. Enkelt sagt, en god reproduktiv helse gir deg et sunt sexliv!

Å opprettholde et sunt og kraftig reproduksjonssystem er kanskje en av de viktigste tingene alle gutter bør være oppmerksomme på. Gjør ditt reproduktive system en tjeneste ved å vurdere følgende forslag:

  • Spis et sunt, godt balansert kosthold. For å sikre normal erektil funksjon, må du holde den kontinuerlige blodstrømmen til penis ved å ta vare på arteriene som forsyner den. Spis et fiberrikt kosthold, lite mettet fett, og du kan være sikker på å forhindre eller redusere oppbyggingen av fettavleiringer som smalner og tetter arterier. Hold deg unna animalsk fett, sukker, stekt eller søppelmat.
  • Slutt å røyke. Røyking trekker sammen blodårene og fører til oppbygging av plakk i arteriene som leverer blod til penis. Dette resulterer i redusert erektil funksjon, krymping av penis og impotens senere i livet.
  • Unngå brennevin og farlige stoffer. Alkohol og narkotika setter deg i stor risiko for impotens eller erektil dysfunksjon.
  • Trening. Trening er bra for din generelle helse. Prøv rask gange, løping, sykling eller svømming i minst 30 minutter om dagen, tre ganger i uken.
  • Ta kosttilskudd. Visse vitaminer og mineraler er bra for å opprettholde generell penishelse, som vitamin A, vitamin B-kompleks, vitamin C, vitamin E, krom, sink og L-arginin. Mens visse urter som Ginkgo biloba, Ginseng, Damiana, Sarsaparilla, Wild yam, Saw Palmetto, Dong quai, Gotu kola, Hortensiarot og Pygeum, er kjent for å være spesielt nyttige for svak ereksjon eller impotens. Sørg for å konsultere legen din først.
  • Stimuler helsen din. Oppretthold sunt reproduksjonssystem og prostatasirkulasjon ved å ha regelmessige ereksjoner og utløsninger.
  • Hjelp det reproduktive systemet ditt. Det er mange grunner til å øke sædvolumet. Vi har allerede diskutert disse årsakene før. Hjelp penisen din nå! Det er spesielle produkter som vil hjelpe deg å øke spermvolumet uten bivirkninger.

Hva er fertilitetsanalyse?

En sperm- og fruktbarhetsanalyse er prosessen med å måle og evaluere mengden og kvaliteten på sædceller i en sædprøve produsert av en mann for å estimere mannlig fruktbarhet.

Denne analysen gjøres vanligvis for å se om en mann er fruktbar og kan bli far. I følge statistikken er mer enn 30 % av reproduktivt utfordrede pars problemer knyttet til kvaliteten på en manns sæd- eller sædkontoer. En spermanalyse er også en metode som er mye brukt for å sjekke effektiviteten av slike operasjoner som vasektomi og reverseringsvasektomi.

Dette er testene som er vanlige å utføre under en sædanalyse:

  1. Sædvolum
  2. Liquefaction time (Denne testen er viet til å undersøke hvor lang tid det tar før sædceller flyter. Etter utløsning er det som en tykk gel, og når det går ca. 20 minutter blir den flytende igjen.)
  3. Spermmotilitet (Dette er en prosess for å måle mengden sædceller som beveger seg fremover på vanlig måte. Under denne prosessen kan antallet sædceller også beregnes, og det kalles bevegelig tetthet.)
  4. Spermmorfologi (Denne typen tester utføres for å finne ut hvilken mengde sædceller som har passende form.)
  5. pH-nivåer (disse bidrar til å identifisere hvor sur eller alkalisk sædcellene er.)
  6. Hvite blodlegemer
  7. Fruktosenivå

Det er 2 enkle og helt normale teknikker du kan bruke i hverdagen din for å øke sædvolumet, forbedre antallet sædceller og øke styrken. Først av alt bør du være sikker på at kroppen din er tilstrekkelig hydrert.

En kropp som ikke mottar nok væske kan ikke fungere ordentlig, og dette fører til at sædmengden reduseres. Jo mer hydrert du er, jo mindre sperm vil du produsere. Å være dehydrert kan sannsynligvis være en årsak til å redusere mengden av menns sædceller. Husk at 8 glass vann vil hjelpe deg. Dette er normen som vil være nok for kroppen din til å produsere normalt volum av sædceller.

Det finnes naturlige piller som kan være til stor hjelp og tillegg for å forbedre kvaliteten og øke sædvolumet. Grunnen til det er det faktum at de inneholder ikke bare mineraler og urter, men også slike aminosyrer som L-karnitin, L-arginin og L-glysin som er svært viktige for helsen din og spesielt for sædcellene dine.

Men effekten deres er ikke begrenset til å bare forbedre sædcellene. De bidrar også til å opprettholde sterkere og lengre varige ereksjoner ved å øke blodsirkulasjonen til penisvevet.

Midten -livskrise og fruktbarhet

Menn legger merke til at deres tidligere ungdommelige overflod og glupske virilitet sakte avtar når de fyller 40 år og oppover. Dette er når menn opplever hårtap, bentap, søvnløshet eller andre søvnproblemer, og problemer med hukommelse og beregning.

De føler seg ofte grinete, slitne og mindre motiverte. Eller noen ganger er disse ledsaget av svette og rødme, tap av muskelmasse og styrke, smerter og smerter, økt fett, nedsatt seksuell ytelse eller erektil dysfunksjon og depresjon.

De fleste menn som når midtlivet vil i utgangspunktet oppleve en eller alle disse i varierende grad.

Siden testosteron er et hormon som bidrar til å opprettholde sexlysten, øke sædvolumet, kjønnshår og kroppsbehåring, muskler og bein, er konsekvensene av andropause dukker sakte opp etter hvert som en mann blir eldre.

Men du kan velge å kjempe mot det og lindre eller til og med unngå symptomene forårsaket av andropause. Du bør ha en strategi som inkluderer livsstilstilnærminger som optimalt kosthold, regelmessig mosjon, stressmestring, og du kan også prøve å slutte å røyke.

De fantastiske spermvolumpillene er en seksuell ytelsesforsterker som ingen andre. Ikke bare at pillene garanterer at du får ereksjon når du trenger det, men de bidrar også til å øke sædvolumet. Og bedre ytelse i sengen er forløperen til mange gode ting i et forhold, som en kjærlig partner og den hyggelige følelsen av innhold i huset. Les mer om disse pillene i artikkelen om økt sædvolum.

Økt sædvolum for bedre mannlig fruktbarhet

En største gave ved menneskelig eksistens er livet. Disse ordene er allerede utslitte, men de er fortsatt like sanne. Tenk deg hvordan en enkelt liten gjenstand som er nesten usynlig kan skape et liv. Det er som en mirakuløs makt tillagt hver mann. Det er en makt knyttet til ansvar. Hver dag er det mennesker som dør og fødende kvinner rundt om i verden. Dødstallet øker, det samme er antallet innbyggere.

Mennesker sies å være skapt som beskyttere av jorden. Spørsmålet er imidlertid hvem som skal være menneskenes beskyttere? Svaret er enkelt og greit, selv. Mennesker er den høyeste blant kreasjonene. Dermed er det ingen annen måte å ødelegge den menneskelige generasjonen på, bortsett fra seg selv alene. Det er viktig å vite hvordan man kan beskytte seg selv.

Menn bør ikke bekymre seg hvis de opplever mannlig fertilitetsproblemer. De må ikke utvikle ideen om å være ubrukelige og halte når de først vet at de er infertile. Infertilitet betyr ikke lavere mannlighet. Det er et helseproblem som hver mann bør møte med all sin styrke. For å vite arten av denne vanskeligheten, må en mann fullstendig forstå faktorene som fører til den nevnte mannlige helsetilstanden.

En utløsning produserer et normalt sædvolum på 2 til 5 milligram. En utløsning må produsere minst 40 millioner sædceller, med 75 % av det totale antallet levende. Det betyr at de resterende 25%, som er døde, anses som normale. Derfor må en mann produsere totalt 40 millioner sædceller for at han skal kunne skape en baby. Følgelig fører et lavt antall sædceller til problemene med mannlig fertilitet. Så hvis du trenger å øke mannlig fruktbarhet, er det første du bør tenke på å øke sædvolumet .

2 alternativer for å forbedre sædkvaliteten 

Hvis du ønsker å forbedre sædkvaliteten din, utløsningskraft og øke sædproduksjonen kan du prøve 2 enkle og naturlige metoder. Banalt som det kan høres ut, men det første du aldri bør glemme er å drikke nok ferskvann, da det er avgjørende for at hele kroppen skal fungere ordentlig. Hvis du opplever dehydrering, er kroppsfunksjonene dine ikke korrekte, og antallet sædceller vil også påvirkes negativt. Høyere nivå av hydrering betyr mer sperm, og på samme måte vil lav hydrering ikke la deg få større mengde sæd. Hvis du ikke vil lide av det, drikk omtrent åtte glass væske daglig. Takket være det vil du være i stand til å produsere passende mengde sæd.

Hvis du tar naturlige piller for sædvolum, vil du kunne bidra til å forbedre sædkvaliteten din. Mange nyttige urter og mineraler er inneholdt i piller sammen med kombinasjon av aminosyrer (L-arginin, L-karnitin, L-glysin), viktig for utmerket resultat og god sædcelle. I tillegg til det forbedrer de blodsirkulasjonen og forbedrer dermed ereksjonen, derfor er dobbel fordel garantert for deg.

Mannlig infertilitet: behandlingsalternativer

Du lurer kanskje på om mannlig infertilitet kan behandles. Selvfølgelig kan det være det. Faktisk kan mer enn 50 prosent av mannlig infertilitetstilfeller avhjelpes. Det er ekstremt viktig i evalueringen av infertilitet å betrakte paret som en enhet i utredning og behandling og å fortsette på en parallell etterforskningsmåte inntil et problem er avdekket. Det har vist seg at jo lenger et par forblir subfertile, desto verre er sjansen deres for en effektiv kur. Mange par opplever betydelig frykt og angst etter bare noen få måneder uten å bli gravid.

Behandling med konvensjonelle metoder kan hjelpe paret med å bli gravid gjennom normalt samleie. Det finnes medisiner, antibiotika og hormoner som en mann kan ta for å hjelpe til med sædproduksjon, bli kvitt infeksjoner eller hjelpe til med hormonell ubalanse. Du kan også prøve å bruke løse klær som boksere eller unngå boblebad, badstuer og lange varme dusjer.

Andre behandlinger er også tilgjengelige, selv om disse kan være invasive eller for dyre. Dette inkluderer in vitro-fertilisering, kunstig inseminasjon og bruk av sæddonor. In vitro fertilisering innebærer befruktning av parets sæd og egg i et laboratorium og plassering av det befruktede egget inne i hunnens livmor. Kunstig befruktning, derimot, innebærer innsamling av sæd og manuelt å plassere den inne i egglederne eller den kvinnelige livmoren for å lette unnfangelsen. En donorsæd kan i stedet skaffes dersom det ikke er sædproduksjon i det hele tatt eller det er andre funksjonsproblemer med mannens sæd.

Hvis du ikke vil ty til tredjeparts sæddonorer, ta en titt på kosttilskuddene som jobber for å øke sædvolumet. De øker sjansene for befruktning betydelig ved å øke sædvolumet, forbedre ereksjon og ytelse.

Fertilitetspiller

Menns fruktbarhet kan sikres på mange forskjellige måter. Avhengig av hvert enkelt tilfelle er behandlinger og forebyggende tiltak vanligvis tilgjengelige. En kombinasjon av en proaktiv livsstil og fertilitetspiller (piller som øker mannlig fertilitet), eller penisforbedrende piller alene avhenger av hvert enkelt tilfelle. Både det psykologiske og det fysiologiske trenger nok oppmerksomhet for å redusere sjansene for å ha erektil dysfunksjon, og nøkkelen er å alltid holde seg i god form og form.

En god helsetilstand er en økende bekymring blant voksne menn i disse dager. Kommersielt tilgjengelige produkter som fruktbarhetspiller, tjenester som vekttrening, aktiviteter som spenner fra sport til rekreasjon og livsstilshåndtering blir stadig mer populært. Å holde seg i form og opprettholde sin seksuelle overlegenhet er ikke bare en kjepphest, men en stadig fremadskridende kultur. Anti-balding sjampoer, anti-aldring kroppsprodukter og fruktbarhetspiller er nå like vanlig som barberkremer for alle menn.

For menn er en sunn tilstand for deres seksuelle helse like, eller enda mer, viktig som deres karrierer og yrker. Et sunt sexliv gir menn en enorm mengde stolthet og selvtillit som bekrefter deres verdifulle eksistens i samfunnet. Å ikke ha en god ereksjon er et stort mareritt menn vil gjøre alt for å unngå. Manglende evne til å tilfredsstille deres og partnerens seksuelle behov er en stor trussel og fornærmelse. Det gjøres store anstrengelser for å unngå det, og det finnes nå en rekke tiltak for å bekjempe det; fra medisinsk overvåket behandling til fertilitetspiller.

Fertilitetspiller - spesielt de som øker sædvolumet - fremmer større seksuell kraft og hardere ereksjon. De er laget av organiske materialer, for det meste urtekomponenter, som hjelper kroppen, spesielt dens reproduktive funksjoner, til å være frisk og aktiv. Disse pillene forbedrer den generelle funksjonen til det reproduktive systemet, som er grunnlaget for en manns trygge og robuste sexytelse. Dette er en flott måte å oppnå lengre og mer intense orgasmer og øke sædvolumet!

Ingredienser for å øke fruktbarheten

Det er nå på tide å komme tilbake til ingredienser du bør se etter når du vil øke fruktbarheten. Tro det eller ei, mange mennesker har ingen anelse om at de kan forbedre orgasmene sine. De behandler orgasmene sine som noe gitt av naturen. Dette er ikke sant. Det finnes produkter hvis primære formål er å hjelpe oss å få umiddelbare ereksjoner og lengre orgasmer ved å øke sædvolumet og øke fruktbarheten. Og alt dette kan lages ved hjelp av naturlige ingredienser.

Kunder er alltid interessert i å få mest mulig for pengene. De ønsker ikke å kjøpe produkter som ikke fungerer eller som kan være helsefarlige. Vi anerkjenner dette behovet og streber etter å tilby den best mulige blandingen av ingredienser og fortsette å forske på nye naturlige løsninger på problemene dine.

Ingredienser for produksjon av sæd

Den første gruppen av anbefalte ingredienser er laget av de som virker på systemet som helhet. Her er noen mulige ingredienser i denne listen:

  1. Maca Legendarisk søramerikansk botanisk bevist å fremme libido, potens og energi.
  2. Sink – Sink er et mineral som er ansvarlig for utvikling og riktig funksjon av reproduktive organer og normal funksjon av prostatakjertelen.
  3. Hawthorne – inneholder kraftige antioksidanter og naturlige bioflavonoider som støtter helsen til hele det kardiovaskulære systemet. Denne urten kan faktisk bidra til å regulere både høyt og lavt blodtrykk, i tillegg til å sakte bryte ned kolesterol og fettavleiringer i kroppen.
  4. Avena sativa-ekstrakt - Avena sativa er et botanisk ekstrakt som tradisjonelt har blitt brukt for å øke styrke, sinn, ånd og kropp. Referanser til de stimulerende effektene av avena sativa - vanlig navn villhavrehalm - er funnet for opptil 200 år siden i den tyske farmakopéen. Moderne studier ved Institute for Advanced Study of Human Sexuality har vist at avena sativa hjelper seksuell opphisselse.
  5. Ling Zhi er en asiatisk plante kjent for sine anti-allergiske, anti-inflammatoriske, antibakterielle og antioksidanteffekter. Det øker også følelsen av vitalitet og energi. Det samme kan sies om Tian Men Dong, som bidrar til å stabilisere kroppsvekten og fremme en sunn søvn.
  6. Fucus Vesiculosus balanserer funksjonene til skjoldbruskkjertelen og øker energinivået.

Deretter er det ingredienser som øker testosteronnivået.

Ingredienser for produksjon av testosteron

Den andre gruppen av ingredienser er laget av naturlige stoffer som stimulerer produksjonen av testosteron i kroppen for å for å øke mengden sperm som er tilgjengelig under hver sexøkt.

  1. Den viktigste blant disse ingrediensene er sinkoksid. Sink er kjent for å spille en avgjørende rolle i kvaliteten og bevegeligheten til sædceller. Blant de mindre kjente, men like viktige funksjonene, er metabolisering av testosteron og opprettholdelse av fruktbarhet og seksuell kraft. Det har vist seg å øke antall sædceller og sædceller med 80 % til 200 % ved å hjelpe testosteronsyntesen.
  2. Svensk blomst - Pollen, som den mannlige cellen i planteriket, har et velfortjent rykte for ekstra vim, kraft og virilitet. Det gir alle biofaktorene som er forløpere for kjønnshormonene, og mikronæringsstoffer som er essensielle for sunne reproduktive systemer.
  3. En annen testosteronforsterker er Dong Chong Xia Cao, en asiatisk plante hvis bark også brukes til å beskytte hjertet og leveren mot visse giftstoffer.
  4. Den tredje gruppen er sammensatt av ingrediensene som hjelper deg å få steinharde ereksjoner ved å åpne blodårene og strømlinjeforme blodstrømmen gjennom kroppen, og spesielt i kjønnsområdet. Siden ereksjon ganske enkelt er blod som strømmer inn i penis, kan du enkelt se hvorfor blodstrømmen er ekstremt viktig for enhver form for ereksjon. Du kan også se at en king-size ereksjon krever bedre blodstrøm og et sunt kardiovaskulært system.
  5. Drilizen og Hong Hua Fen vil åpne arteriene og oppmuntre blodstrømmen, samtidig som de beskytter blodårene og hjertet med 4', 5, 7- Trihydroksyflavon og San Guo Mu.
  6. Muira puama - Denne brasilianske urten Muira puama, også referert til som murapuama, er mest kjent for sin effektive hjelp mot erektil dysfunksjon og økende libido og som et afrodisiakum - men er også en utmerket styrkende for økende generell velvære og mental tretthet.
  7. Furubarkekstrakt – Furubarkekstrakt kan øke kroppens produksjon av nitrogenoksid, et kjemikalie som er involvert i mannlig seksuell respons, det kan også være nyttig i behandling av erektil dysfunksjon.

Omfattende forskning har ført oss til disse ingrediensene, mens utallige timer med testing har tillatt oss å identifisere den riktige blandingen for toppresultater. Lengre og hardere ereksjoner vil sette et stort smil på ansiktet til partneren din, samtidig som du kan øke fruktbarheten og nyte sex mer enn noen gang. Det er ingen risiko involvert, verken økonomisk eller helsemessig. Som du kan se fra listen ovenfor, er alle ingrediensene helt trygge.

Øk mannlig fruktbarhet og potens

Tilfellene, når kvinner ikke ønsker å leve med en mann som ikke har råd til seksuell nytelse for dem, finner ofte sted i livene våre. Sikkerhet er ikke nok; vi vil også at partneren vår skal matche oss seksuelt. Kvinner er mer sannsynlig å bo sammen med menn som kan få dem til å brenne av lyst og begeistre fantasien. Og en av hovedaspektene ved menns tiltrekning til en kvinne er deres mannlige styrke og deres mannlige evner.

Det er grunnen til at mange menn ikke leter etter et kosttilskudd eller et vitaminkompleks, som vil hjelpe dem med å øke mannlig styrke. Men det er ikke bare kosttilskudd du kan bruke for å øke sædvolumet. Det finnes også andre måter og midler. Tenk først på multivitaminer som vil gi organismen din ekstra næringsstoffer som er viktige for deg, spesielt hvis du jobber hardt eller fører en utmattende livsstil.

Du bør drikke mye klart vann hver dag. Fysisk trening kan også hjelpe deg hvis de er regelmessige. Vurder kostholdet ditt veldig nøye. Prøv å redusere mengden burgere og andre fastfood-ting, men øk mengden ferske og naturlige produkter. Prøv å regulere røykevanen din, som forteller dårlig om sædcellene, mengden sæd og libido i det hele tatt. Det samme kan fortelles om alkohol. Drikk det i normale proporsjoner. Det er veldig viktig å ha nok hvile og avslapning. Sov så mye du trenger. Og vanlig sex er en obligatorisk komponent. Gled deg over god sex og nivået av hormoner vil hjelpe deg å være i god form.

Blant de forskjellige tilgjengelige midler som øker mannlig styrke, har naturlige kosttilskudd vist seg å være effektive. Du kan velge hvilken som helst måte. Men på en eller annen måte bør du konsultere legen før du tar en avgjørelse. Derfor, hvis du innser at du trenger å øke din mannlige potens, bare ha motet til å ta det første skrittet og velge den metoden som passer deg best.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er akne? En omfattende oversikt over akne, kviser og hudormer: Symptomer, årsaker, behandlingsalternativer.

Med alt dette snakket om akne, kan vi like godt prøve å definere tilstanden litt. Akne er det ofte brukte navnet på porer som er tilstoppet av talg (også kjent som whiteheads og blackheads), kviser, knuter eller cyster som kan vises i ansikt, nakke, skuldre, bryst, rygg, overarmer og øvre ben. De fleste tenåringer og en god del voksne lider av akne i mer eller mindre lengre perioder. Tilstanden er ikke begrenset til noen aldersgruppe, rase eller kjønn. Det påvirker hundrevis av millioner mennesker over hele verden. De største problemene med kviser er det ubehagelige utseendet til kviser og arrene de kan etterlate seg. Typer av kviser Selv om kviser er den desidert vanligste formen for kviser og den de fleste sannsynligvis vil møte eller lide av, bør du vite at det også finnes andre former for. Den enkleste formen er acne vulgaris, som kun inneholder komedoner, den enkleste av lesjonene. Lesjoner er små hudflekker som er påvirket av akne, selv om begrepet "lesjon" ikke

Å låse opp hemmelighetene til kvinnelig libido: En omfattende guide til kvinnelig seksuell helse

Mange kvinner opplever problemer i sexlivet og ser etter løsningene . Problemet er at du enkelt kan finne et mannlig forbedringsprodukt: fra velkjent Viagra til alle de urte-pillene og kremene. Selv om disse alternativene øker den kvinnelige sexlysten, er de designet og formulert for menn og kan muligens forårsake bivirkninger. Historien bak kvinnelig libido Ofte  problemer , som har å gjøre med seksuell omgang, skremmer menn fordi de ikke vet hvordan de skal takle dem og hvordan de skal fikse situasjonen. Ulike farmasøytiske selskaper drar åpenbart nytte av denne ideen ved å tilby mannlige forsterkningspiller til menn som er opptatt av deres seksuelle forhold. Imidlertid kan klager på lav libido også sees hos kvinner, spesielt i 40-årene. Denne situasjonen kommer i de fleste tilfeller til uttrykk ved raskt tap av interesse og/eller energi før kvinner noen gang når en orgasme. Dette problemet plager damer og vokser til en faktor som truer harmonien i forhold. Svært ofte er eksistensen

Den komplette guiden til aknemedisiner og -behandlinger

Hva er akne? Kviser snakkes om av alle, og derfor kreves det en definisjon av dette begrepet. Akne er et begrep som vanligvis brukes på porer som er låst av talg (hvite hoder og hudormer med andre ord), pustler, knuter eller blærer, som påvirker ansikt, nakke, skuldre, bryst, rygg, øvre deler av ben og armer. Kviser er et stort problem for nesten alle ungdom og ganske mange voksne, og det varer en stund. Dette problemet er typisk for mennesker i forskjellige aldre, raser og kjønn. Et stort antall mennesker i alle land i verden lider av det. Det verste med akne er et stygt utseende av pustler og arr, som ofte er konsekvenser av akne. Akne har en betydelig sosial effekt. Stygge pustler får mange til å skynde seg til et apotek eller apotek, fordi folk tror at akne har en negativ innflytelse på deres forhold til hverandre. Årlig bruker folk tusenvis av millioner av USD over hele verden for å kjøpe akneprodukter. Typer akne Kviser er den mest utbredte typen akne, og det er den type