Gå til hovedinnhold

Avdekke årsakene til lavt sædvolum, svak utløsning og lav fruktbarhet hos menn

La oss gå tilbake til hovedspørsmålet til bloggen vår. Hva er sædceller? Hvor kommer det fra?

Det er millioner av sædceller som produseres av testiklene dine (testiklene) hver dag. Sædceller gjennomgår den naturlige celledelingen som uunngåelig fører til dens modning. Under ejakulasjonen pumpes sædceller inn i mannens vas deferens hvor fruktose, sædvæsker og andre kjemikalier skilles ut. Din sæd og andre væsker skynder seg forbi blæren gjennom urinrøret og ut av penis.

Dette beviser også det faktum at hvis du øker spermvolumet, vil du få mer sperm gjennom penisen din , betyr dette mer behagelige sammentrekninger og kraftigere og større orgasme.

For at sædcellene skal komme inn i kvinnens livmorhals, må du oppleve ereksjon, orgasme og ejakulasjon. En ereksjon finner sted når penis stimuleres eller når du har en erotisk tanke. Det er en plutselig strøm av blod til erektilvevskamrene i penis. Dette i sin tur engorgerer penis gjør den herdet, forstørret og forhøyet.

Med fortsatt stimulering følger orgasme og utløsning. Orgasme, kjent som det seksuelle klimaks, er en behagelig følelsesmessig eller psykologisk respons som følger med utløsning. Det er to stadier av orgasme: den første, kalt ejakulatorisk uunngåelighet, finner sted to til fire sekunder før ejakulasjonen.

I løpet av disse avgjørende sekundene kan du være klar over at du er i ferd med å "komme", og du kunne ikke gjøre noe for å kontrollere det. Sædblærene og prostatakjertelen begynner å banke. Den andre fasen av orgasme finner sted når du ufrivillig ejakulerer sæd i krampebølger. I gjennomsnitt skyves en teskje (2-15 milliliter) sperm som inneholder 40 til 150 millioner spermier! Den "første spruten" inneholder vanligvis den største mengden sædceller.

Etterpå går du gjennom en restitusjonsperiode hvor du ikke kan oppleve en ny orgasme. Dette kan vare i flere minutter og noen ganger i timer.

Som du kan legge merke til fra denne korte meldingen, er sæd en avgjørende del av sex og orgasme. Hvis du øker sædvolumet, kan du forbedre fruktbarheten din, øke styrken på orgasmene dine og til og med hjelpe partneren din til å nyte sex mer. En annen grunn til å øke sædvolumet, ikke sant?

Lavt spermvolum og svake ejakulasjoner

Når bør en mann være bekymret for volum og styrke? Noen ganger kan en dramatisk reduksjon i ejakulasjonsvolum indikere blokkering av en av ejakulasjonskanalene. Kanalobstruksjon diagnostiseres ved prostata-ultralyd. Andre mulige årsaker til redusert volum inkluderer retrograd ejakulasjon eller en langvarig infeksjon i prostata (kronisk prostatitt).

Redusert sædvolum kan ganske enkelt være en normal del av aldring og kan ikke nødvendigvis føre til redusert fruktbarhet. Hvis det er bekymring for mengde, utseende og tekstur på ejakulatet, kan det være lurt å vurdere sædtesting av en kvalifisert lege.

Standard sædanalyse måler sædvolum og pH, analyserer mikroskopisk for rusk og agglutinasjon, vurderer spermkonsentrasjon og morfologi, teller spermleukocytter og identifiserer umodne kjønnsceller. Vanligvis utføres dette etter to til syv dager med seksuell avholdenhet, på en sædprøve tatt på legekontoret.

Legen vil sannsynligvis også ønske å gjennomføre tester for å utelukke urinveisinfeksjon, gonoré og klamydia. I mange tilfeller gir sædanalysen resultater som teknisk sett er innenfor det "normale" området, men menn kan fortsatt føle seg misfornøyde med den sammentrekkende kraften til orgasmer, volumet og utseendet til ejakulasjonen og fruktbarheten. For dem, og for menn som bare ønsker å oppleve den økte selvtilliten og gleden ved høyere sædvolum, finnes det utmerkede naturlige preparater som helhetlig adresserer problemet og øker sædvolumet uten bivirkninger.

Spermanalyse

Analyse av sæd er prosessen der mengder sædceller som en person lager vurderes, bestemmes. Vanligvis utnevnes sædanalyse for alle menn som lider av infertilitet. Parene, som ønsker å få barn, men som sto overfor problemet her, søker legen. Spermanalyse er noe av det første de må gjøre fordi tretti prosent av alle par er infertile på grunn av den lave sædkvaliteten. En spermanalyse er også en metode som er mye brukt for å sjekke effektiviteten av slike operasjoner som vasektomi og reverseringsvasektomi.

Spermanalysen krever noen spesielle forberedelser hvis du skal holde den. For det første bør du ikke ha seksuell aktivitet (som ender med utløsning) før 2 til 5 dager før analysedagen. Ved å gjøre det kan du være sikker på at sædvolumet vil være i høyest mulige mengder som vil garantere evalueringens effektivitet og troverdighet. Du kan også prøve å øke spermvolumet ved å bruke volumpiller hvis spermvolumet ditt ikke er nok for en fullstendig spermanalyse.

Dessuten bør du være seksuelt aktiv 1–2 uker før du gjør sædanalysen fordi lang avholdenhet kan forårsake inaktivitet av sæd. Og det er også ønskelig å unngå å drikke alkohol i flere dager før testen og fortelle legen om du tar noen medisiner.

En prøve av sædcellene dine er nødvendig for å utføre sædanalysen. Du kan ejakulere den i en liten prøvekopp enten på klinikken eller sykehusbadet hvor testen skal utføres, eller i privatlivet ditt. Den vanligste måten å samle prøve på er gjennom onani inn i den lille prøvekoppen. Men du kan også gjøre det etter sex ved enten å samle sædcellene dine fra et kondom (du kan legge det i en spesiell beholder for å unngå at det lekker eller går i stykker) eller ejakulere inn i prøvekoppen under sex.

Hvorfor er spermvolumet viktig?

Menn øker vanligvis spermvolumet for å forbedre ytelsen i sengen, oppnå lengre orgasmer og tilfredsstille sine elskere. Men dette bringer spørsmålet: liker kvinner en stor mengde sædceller?

Svaret er... Ja, de liker det. Standardene for skjønnhet og sexappeal er ikke oppfunnet av noen sexekspert. De er kodet dypt i våre egne gener, og vi har lite valg om visse ting om vi liker dem eller ikke. De fleste kvinner liker selvsikre og lidenskapelige menn. Akkurat som ideen om penisforstørrelse, et hårete bryst eller en dyp stemme, kvinner se den store belastningen med cum som en del av topp mannlige beholdning.

Det spiller ingen rolle om kvinner ser på en større belastning som rotete eller grov på det rasjonelle nivået av hjernen deres. De liker det fortsatt innerst inne fordi det trykker på knapper i den mest grunnleggende delen av tankene deres. Akkurat som menn fortsatt faller for et par store bryster til tross for alle motetrendene som feide over denne verden.

Som bringer oss til det neste logiske spørsmålet: hvis jeg har en liten belastning, hvordan kan jeg gjøre den større. Vel, siden gleden til damene dine står på spill, vil jeg gi deg et raskt svar. Det du må gjøre er å få tak i noen av de fantastiske urtene, som Musli og Reishi-sopp, som hjalp mange menn til å øke sædvolumet. Du kan gå for et produkt som inneholder det meste av ereksjonsforsterkende urter kjent for mennesket. De jobber for å hjelpe deg med å få ereksjon og øke sædvolumet. Med opptil 500 prosent rapporterte økninger i sædvolum, er de det ultimate verktøyet for mannen som har lyst til å bevege seg ut av den gjennomsnittlige mengden og nærmere toppen.

Sædvolum og elskov

Kjærlighet er et svært viktig aspekt ved ekteskapet fordi det er der en mann og en kvinne er i stand til å uttrykke sin mest intime form for hengivenhet overfor hverandre. Selv om fysisk tiltrekning og nytelse er avgjørende for sex, overskrider aktiviteten den fysiske foreningen ved å bekrefte og utdype forholdet til et par. Derfor er det veldig viktig at både mann og kvinne gjør sitt for å tilfredsstille hverandres behov fullt ut i sengen.

Dessverre er ikke alle par i stand til å nyte god sex på grunn av ulike årsaker, hvorav noen er knyttet til problemer med den mannlige seksuelle helsen. Med tanke på verdien av sex for menn, er det ikke overraskende hvorfor det er mange penisforbedrende piller som selges i markedet i dag. Disse stoffene øker ikke bare den reproduktive helsen og sexlivet til menn, men de redder også menn fra frustrasjonen og forlegenheten ved ikke å kunne levere god ytelse i sengen.

Selv om fokuset til mange legemiddelprodusenter og distributører har vært på behandling av erektil dysfunksjon og penisforstørrelse, er det også selskaper nå som tar opp problemet med sæd og markedsfører piller som bidrar til å øke sædvolumet.

Orgasme er et viktig aspekt ved elskov som ofte forårsaker bekymringer blant menn. Mens noen menn er frustrerte for å komme til klimaks for tidlig eller for ikke å kunne komme i det hele tatt, er andre ikke fornøyde med sædvolumet. Selv om menn kan fikse denne defekten av mannlig reproduktiv helse ved hjelp av moderne kosttilskudd, bør du være veldig forsiktig og velge lege anbefalte piller uten bivirkninger.

Årsaker til lavt sædvolum og svake ejakulasjoner: røyking og drikking

- I følge en studie utført av Section of Endocrinology ved Lahey Hitchcock Medical Center, Burlington, Massachusetts, forårsaker røyking et betydelig fall i antall spontane ereksjoner som skjer under søvn.

-Disse ereksjonene er et av de tydelige tegnene på god blodstrøm og et sunt sexliv. En reduksjon i frekvens eller intensitet er et sikkert tegn på at erektil dysfunksjon er i nærheten. Studien har også vist at det å avstå fra å røyke i så lite som 24 timer førte til en dramatisk økning i kvaliteten på spontane ereksjoner. Røyking er også roten til mange andre problemer, inkludert lungekreft.

- Psykiatriavdelingen fra University Medical School of Lubeck, Tyskland, publiserte en studie som beviser at stordrikkere lider oftere av erektil dysfunksjon enn sporadiske drikker.

- Alkohol har en tendens til å indusere en behagelig tilstand av avslapning og antas generelt å ha en positiv effekt på libido. Imidlertid er alkohol et undertrykkende middel og har en stor negativ innvirkning på libido. Det gjør det også vanskeligere for menn å oppnå og opprettholde en ereksjon.

- Lawrence Livermore National Laboratory, som administreres og drives av University of California, har utført sin egen studie angående effekten av røyking blant tenåringer. Studien viste at røyking har en katastrofal innvirkning på spermvolumet.

- Dette betyr at tenåringer som er storrøykere setter sjansene sine for å få barn i fare og øker også risikoen for å få barn som lider av ulike genetiske problemer på grunn av det skadede DNA-et mottatt fra far eller mor.

- Universitetet i Bern, Sveits, har støttet dette funnet ved å avsløre resultatene av sin egen forskning. Statistisk analyse utført i Sveits viste signifikant lavere sædkvalitet hos røykere sammenlignet med ikke-røykere. Sædkonsentrasjonen ble også sterkt påvirket.

Årsaker til lavt sædvolum og svake utløsninger: Kosthold og ernæring

Noe av det de fleste overser i sine daglige rutiner, er at mat er mer enn bare noe som kiler smaksløkene og fyller magen. Mat er også din daglige kilde til en hel rekke stoffer som kreves for at kroppen din skal fungere riktig.

Det viktigste tillegget til kostholdet ditt er sink. Dette metallet spiller en avgjørende rolle i menneskekroppen ved å hjelpe virkningen av antioksidanter og dermed bremse aldringsprosessen. Det tjener også til å stabilisere DNA i sædceller, og dermed sikre en sterk og sunn levering av genetisk materiale. Ikke mange vet at mangel på sink i det daglige kostholdet kan senke fruktbarheten hos menn siden kroppen har en tendens til å generere færre sædceller og sædcellene ikke lenger er sterke nok til å ta hele turen.

Den beste kilden til sink i kostholdet ditt er østers. Østers lever imidlertid på bunnen av havene, som blir mer og mer forurenset med tungmetaller og kjemikalier. Andre gode kilder til sink er animalske proteiner, som svinekjøtt, storfekjøtt og fjærfe. Kjøtt er faktisk den beste måten å få din daglige dose av sink på, siden kroppen absorberer det langt lettere fra denne kilden. Dessuten er det kjent at andre stoffer som finnes i korn og grovt brød reduserer absorpsjonen av sink.

Andre gode kilder til sink er bønner, nøtter, gresskarfrø og solsikkefrø. Du bør prøve å få plass til disse matvarene i kostholdet ditt så ofte som mulig. Du bør imidlertid være klar over at for mye sink ikke er bra for kroppen din, siden det har en tendens til å redusere absorpsjonen av andre viktige metaller, som jern og kobber.

Årsaker til lavt sædvolum og svake ejakulasjoner: Hormoner

En av de mest bekymringsfulle trendene til moderne mennesker er den synkende terskelalderen for andropause. Andropause er det mannlige motstykket til kvinnelige overgangsalder som vanligvis rammer menn mellom 40 og 55 år. For bare 100 år siden begynte ikke andropausen før på 50-tallet, men det industrialiserte samfunnet som vi alle lever i har gjort andropause til en menneskeutløst tilstand. Det plutselige fallet i volumet av testosteron produsert av kroppen, som er kjennetegn på andropause, er ikke lenger en naturprosess, men kan starte tidlig på 40-tallet ved konstant tilstedeværelse av et bredt spekter av kjemikalier. Disse kjemikaliene fungerer som syntetisk østrogen i den mannlige kroppen og induserer visse endringer på fysisk og psykologisk nivå.

Symptomene som følger med andropausen er: prostataproblemer, humørsvingninger og depresjon, impotens, lav sexlyst og lavt antall sædceller, vektøkning, lavt blodsukker eller diabetes, tørr hud, bentap, tretthet, angst, lavt opptak av sink , økt sjanse for hjerteinfarkt og vannretensjon. Tilstedeværelsen av xenoøstrogener (ligner på østrogen, men de produseres ikke i kroppen) forstyrrer den naturlige hormonbalansen og fører til tidlig utbrudd av andropause. Disse xenoestrogenene er resultatet av vår konstante eksponering for ulike produkter fra det moderne livet. En kort liste over xenoestrogenkilder inkluderer:
  • Pesticider
  • Ugressmidler
  • Plastinnpakninger
  • Drikkeflasker av plast
  • Kjøtt fra dyr oppdrettet på hormonrik mat
  • Vaskemidler
  • Forurensning
Doktor Allan Lieberman, fra Center for Occupational

Et mulig svar på den fallende sexlysten er sink. Sink er avgjørende for sunn funksjon av prostata, testikler, immunsystem, sårheling og er en del av rundt 300 enzymer. Det finnes en rekke helt naturlige urtepiller som kan øke sædvolumet og den generelle libido bare fordi de er en utmerket kilde til sink. Hvis du føler at du ikke lenger er ivrig etter sex som du en gang var, eller hvis legen fortalte deg at sædcellene dine er lavere enn normalt, bør du prøve dem. En kombinasjon av å bli kvitt usunne livsstilsvalg, trening og disse sædforsterkende pillene burde være nok til å bringe tilbake behovet for sex og all nytelsen som følger med seksuell tilfredsstillelse.

Årsaker til lavt sædvolum og svake utløsninger: Overvekt

Med spredningen av fedme over hele den industrialiserte verden og en rekke advarsler om dette økende problemet fra resten av verden har mange spørsmål blitt reist om hvordan fedme vil påvirke millioner av liv. Et slikt spørsmål er tittelen på denne artikkelen. Det er ennå ikke utført studier for å avgjøre om fedme har en direkte innvirkning på sædkvaliteten, men vitenskapen har allerede identifisert flere indirekte sammenhenger mellom fedme og en reduksjon i kvaliteten på sex og sæd.

Det vi vet er at overvektige og overvektige mennesker har en tendens til å kutte ned på innsatsen når de kan. Dette har stor innflytelse på sex siden regelmessig anstrengelse er avgjørende for utskillelsen av testosteron i kroppen. Testosteron regulerer ikke kvaliteten på sædceller, men det påvirker sexlysten og mannlig libido og veksten av spermatogent vev i testiklene. Det er dette vevet som utfører selve produksjonen av sædceller. En reduksjon i det normale nivået av testosteron, som garantert vil skje med alle "sofapoteter" som har en tendens til å unngå anstrengelse, fører til et fall i libido. Individet er ikke lenger like interessert i sex som før, og får heller ikke like mye glede av det som før. Kombinert med hyppig eksponering for stoffer som etterligner effekten av østrogenhormonet, kan det lave nivået av testosteron føre til krympende penis og testikler.

Dessuten kan personer som er overvektige eller overvektige ha ubalanserte dietter som har en tendens til å utelate mat som er rik på sink. Sink er et av de viktigste mineralene som kommer inn i menneskekroppen gjennom mat. Det finnes i østers, bønner, nøtter og frø. En mangel på sink, som følge av utilstrekkelig inntak eller absorpsjon av sink, er merket med hårtap, hudlesjoner og sløsing av kroppsvev. Sink er svært viktig for produksjonen av sædceller og for å opprettholde kvaliteten og bevegeligheten til sædceller, og det er bevist å hjelpe deg med å øke sædvolumet. Uten nok sink vil kvaliteten på sædceller lide.

Årsaker til lavt sædvolum og svake utløsninger: Seksuell prestasjonsangst

God sex er bra for kroppen og helsen, for mye av det kan forårsake sexrelaterte sykdommer og til og med avhengighet av sex. Noen ganger begynner denne avhengigheten på grunn av god seksuell ytelse som fører til hyppig sex med ens partnere eller med andre mennesker. Som et resultat kan den personen ikke vare en dag uten å ha sex med noen, til og med betale prostituerte bare for å gjøre det. Sex med fremmede kan utløse utviklingen av HIV eller STD i kroppen.

Sexavhengighet oppsto fra mennesker som bruker sex som et utløp for sine problemer og stress i livet. Siden de er følelsesmessig og mentalt tappet, bruker de sex for å få glede og en god følelse via seksuell ytelse. Hver dag fortsetter de å gjøre det bare for å overleve en dag. Siden de blir avhengige av sex, finner de det vanskelig å kontrollere seksuelle drifter. Følgelig er onani en form for sexavhengighet der en mann blir avhengig av gjenstander for å få glede og komfort. Noen ganger vil folk som onanerer ikke ha sex med ekte mennesker. De vil heller bli i sin verden av begjær og fantasi, da de later som om objektet for fantasiene deres er seksuelt tilfredsstillende. Selv om sexavhengighet kan være en alvorlig form for avhengighet, kan den kureres og kan behandles ved å gå til behandlingssentre der sexspørsmålene til personen kan snakkes åpent om. På denne måten vil personen bli bedre og begynne å leve et liv uten behov for sex.

Noe av det tristeste som kan skje noen ville være å finne ut at sex ikke er så bra som det pleide å være. Det kan være forskjellige problemer som for eksempel at du ikke kan få ereksjon eller at det er problemer med penisstørrelsen eller at orgasmen ikke er veldig kraftig. Heldigvis kan moderne medisin hjelpe menn med alle disse problemene, du kan øke sædvolumet, øke sexlysten og den generelle ytelsen.

Øk sædproduksjonen 

Hvorfor trenger noen menn å øke sædproduksjonen? Det er mange faktorer som gjør at de gjør det. Først og fremst ønsker menn å forbedre fertiliteten og orgasmeintensiteten.

Man bør ta visse skritt hvis han ønsker å øke sædproduksjonen. I dag kan menn benytte seg av utrolige prestasjoner innen mannlig seksuell helsevitenskap, som vil forbedre deres potens, mengde sædceller og kan gjøre orgasmen sterkere. Offisiell medisinsk vitenskap støtter også disse produktene.

I løpet av det siste tiåret har det blitt utført mange undersøkelser på mannlig seksuell helse. Leger anbefaler å bruke kosttilskudd for å håndtere de mannlige seksuelle problemene. Hvis målet ditt er å øke sædproduksjonen, er det ingen bedre metode for å gjøre det enn å ta kosttilskudd, som er laget med dette formålet i tankene. Bruk av kosttilskudd er ikke den eneste tilgjengelige teknikken, men det er en veldig gunstig en. Helsepersonell oppgir at det er trygt og effektivt, og vanligvis enda mer effektivt enn penisøvelser.

Antallet produkter er stort i dag på denne sfæren. En spesiell metode ble utviklet for å oppnå det spesifiserte resultatet og øke sædproduksjonen. Blant forskjellige behagelige resultater disse produktene gir er generell bedre seksuell respons og ytelse, ekstra intense og lengre orgasmer, større mye sæd, med hvitere, ekstra sterk utseende og tekstur, bedre utløsning og forhøyet sammentrekningsstyrke.

Det er et velkjent faktum at mange kvinner bryter opp med partnere hvis de ikke gir dem tilfredsstillelse i sex. Glede er like viktig som trygghet. Kvinner liker menn som vekker deres seksuelle spenning og appellerer til dem. De liker mennene som rører i blodet deres. Mannlig potens er et veldig særegent aspekt som hver kvinne vil at partneren hennes skal ha.

Det er en stor grunn for mannlige kosttilskudd. Det finnes en rekke midler og naturlige kosttilskudd, som lar menn øke sædproduksjonen. En av de mye brukte metodene inkluderer multivitaminkompleksinntak. Det hjelper å overvinne noen ettervirkninger av stress og dårlige vaner.

En annen utvei er å drikke mye vann i løpet av dagen. Dessuten, husk at regelmessig fysisk trening vil holde kroppen i form og de mannlige funksjonene dine på et anstendig nivå. Vurder kostholdet ditt veldig nøye. Prøv å redusere mengden burgere og andre fastfood-ting, men øk mengden ferske og naturlige produkter. Hvis ikke slutte, så kontroller i det minste røykevanene dine. Skaden røyking gjør på sædmengde og -volum samt libido generelt er vitenskapelig bevist. Drikke bør også være ansvarlig. Ikke tenk at du må glemme alkohol, men det bør begrenses. Ikke glem å ha en god hvile. Hvis du sover nok hver natt, vil du være full av energi og sexlyst. Og til slutt må vi si, ha en aktiv og hyggelig seksuell opplevelse hele tiden - dette vil holde deg i form og energisk.

Blant de forskjellige tilgjengelige midler for å øke sædproduksjonen, er naturlige volumpiller vist seg å være de beste effektive. Du skal velge det beste alternativet for deg. Å konsultere legen din vil være en god idé før du tar et endelig valg. Bare legen din, som vet nesten alt om helsen din, kan gi deg nyttige og praktiske råd. Da vil du være sikker på at metoden du velger vil ha best mulig effekt og du vil nå målet ditt, du vil øke sædproduksjonen. Legg bekymringene til side. Velg det alternativet som passer deg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er akne? En omfattende oversikt over akne, kviser og hudormer: Symptomer, årsaker, behandlingsalternativer.

Med alt dette snakket om akne, kan vi like godt prøve å definere tilstanden litt. Akne er det ofte brukte navnet på porer som er tilstoppet av talg (også kjent som whiteheads og blackheads), kviser, knuter eller cyster som kan vises i ansikt, nakke, skuldre, bryst, rygg, overarmer og øvre ben. De fleste tenåringer og en god del voksne lider av akne i mer eller mindre lengre perioder. Tilstanden er ikke begrenset til noen aldersgruppe, rase eller kjønn. Det påvirker hundrevis av millioner mennesker over hele verden. De største problemene med kviser er det ubehagelige utseendet til kviser og arrene de kan etterlate seg. Typer av kviser Selv om kviser er den desidert vanligste formen for kviser og den de fleste sannsynligvis vil møte eller lide av, bør du vite at det også finnes andre former for. Den enkleste formen er acne vulgaris, som kun inneholder komedoner, den enkleste av lesjonene. Lesjoner er små hudflekker som er påvirket av akne, selv om begrepet "lesjon" ikke

Å låse opp hemmelighetene til kvinnelig libido: En omfattende guide til kvinnelig seksuell helse

Mange kvinner opplever problemer i sexlivet og ser etter løsningene . Problemet er at du enkelt kan finne et mannlig forbedringsprodukt: fra velkjent Viagra til alle de urte-pillene og kremene. Selv om disse alternativene øker den kvinnelige sexlysten, er de designet og formulert for menn og kan muligens forårsake bivirkninger. Historien bak kvinnelig libido Ofte  problemer , som har å gjøre med seksuell omgang, skremmer menn fordi de ikke vet hvordan de skal takle dem og hvordan de skal fikse situasjonen. Ulike farmasøytiske selskaper drar åpenbart nytte av denne ideen ved å tilby mannlige forsterkningspiller til menn som er opptatt av deres seksuelle forhold. Imidlertid kan klager på lav libido også sees hos kvinner, spesielt i 40-årene. Denne situasjonen kommer i de fleste tilfeller til uttrykk ved raskt tap av interesse og/eller energi før kvinner noen gang når en orgasme. Dette problemet plager damer og vokser til en faktor som truer harmonien i forhold. Svært ofte er eksistensen

Den komplette guiden til aknemedisiner og -behandlinger

Hva er akne? Kviser snakkes om av alle, og derfor kreves det en definisjon av dette begrepet. Akne er et begrep som vanligvis brukes på porer som er låst av talg (hvite hoder og hudormer med andre ord), pustler, knuter eller blærer, som påvirker ansikt, nakke, skuldre, bryst, rygg, øvre deler av ben og armer. Kviser er et stort problem for nesten alle ungdom og ganske mange voksne, og det varer en stund. Dette problemet er typisk for mennesker i forskjellige aldre, raser og kjønn. Et stort antall mennesker i alle land i verden lider av det. Det verste med akne er et stygt utseende av pustler og arr, som ofte er konsekvenser av akne. Akne har en betydelig sosial effekt. Stygge pustler får mange til å skynde seg til et apotek eller apotek, fordi folk tror at akne har en negativ innflytelse på deres forhold til hverandre. Årlig bruker folk tusenvis av millioner av USD over hele verden for å kjøpe akneprodukter. Typer akne Kviser er den mest utbredte typen akne, og det er den type