Gå til hovedinnhold

En omfattende guide til brystforbedring: Naturlige rettsmidler eller kirurgi?

Brystforsterkning

Hundre tusenvis av kvinner over hele verden skulle ønske de hadde større bryster. Likevel vil flertallet av disse kvinnene aldri forfølge noen form for brystforbedring. Selv om de ville elske å ha større bryster, er ikke disse kvinnene villige til å utsette seg for farene eller indignities ved brystforbedringsoperasjoner - og hvem kan klandre dem?


Helt ærlig, de fleste brystforbedringsoperasjoner skaper mindre enn perfekte resultater. Selv kvinner som velger en beskjeden B-cup eller C-cup forbedring kan ende opp med unaturlige eller ujevne implantater. Når du tenker på at kvinner med implantater har en 21 prosent økning i kreft, virker operasjonen neppe verdt det. De fleste intelligente kvinner vil heller leve med en skuffende A-kopp enn å bruke tusenvis av dollar på å sette helsen i fare for å ha større bryster.

Gode ​​nyheter er at det finnes et helt naturlig urtealternativ. Studier viser at kvinner som tar brystforsterkningspiller opplever mange av de positive effektene de ville av en tilstrømning av østrogen. Resultatet er større, fastere, fyldigere bryster, samt reduksjon av symptomer assosiert med både PMS og overgangsalder. For trygge, naturlige og vakre bryster er brystforsterkningspiller løsningen.

Naturlig brystforstørrelse

Hvis kvinner ble spurt om hvilken del av en kvinnes kropp de liker minst, ville nesten alle kvinner nevne brystet hennes. Faste, fyldige, store bryster er åpenbart ikke vanlig blant kvinner. Mange kvinner ser etter brystforstørrelse og de fleste vil tenke på kirurgi for større bryster.

Selv om ingen av de alternative brystforstørrelsesbehandlingene vil gi en kvinne brystene til en Hollywood-stjerne, kan bruk av de riktige kosttilskuddene øke bryststørrelsen med opptil to kopper, legge til fasthet og vise merkbare former på de individuelle brystene.

Hvis du vil prøve naturlige brystforstørrende piller, bør du se på attester, anmeldelser og sannsynligvis nettfora. Ser de alle ut som om de er komponert av én person? Eller ser de ekte ut og publisert av ekte kunder? Hvis de alle leser omtrent det samme, vær mistenksom.

Naturlig brystforstørrelse bør ikke betraktes som en rask løsning. Som med alle naturlige urtebehandlinger, kan brystforstørrelse ta uker og måneder å oppnå de ønskede resultatene. Men med tålmodighet vil bruken av urteprodukter for brystforstørrelse av høy kvalitet øke kvinnens selvstolthet og gi henne et mye bedre kroppsbilde av seg selv, med litt hjelp av brystforstørrelse.

Selvundersøkelse av bryst for bedre brysthelse

Sunne endringer gjennom livet: Å gjøre en månedlig bryst-selvundersøkelse er den beste måten å bli kjent med de sykliske endringene i brystene dine. Du vil bli bedre kjent med territoriet enn helseteamet ditt, og vil lett oppdage endringer. Å ha en årlig klinisk eksamen hjelper deg med å dokumentere brysthelsen din, så hold en regelmessig avtale for det! Mellom puberteten og overgangsalderen vil brystene dine gå gjennom mange endringer, som påvirkes av hormoner, kosthold og trening. De fleste av disse endringene er naturlige og sunne!

Tenåring (Pubertet): I tenårene, med starten av den månedlige syklusen din, går kroppen din inn i modningsprosessen, og du får kurver og kan legge merke til hudforandringer (som akne) og til og med hår kan endre farge eller tekstur. Brystvev utvikler seg også i løpet av denne tiden, og kan være tett og fast til å begynne med, spesielt hvis du er småbrystet. Familielikhet: På dette stadiet er det ikke for tidlig å vite familiens helsehistorie, så spør dine kvinnelige slektninger (mor, tanter, bestemor) om de hadde fibrocystiske problemer med brystene, eller vanlige cyster. I så fall er det sannsynlig at du kan oppleve disse også. Ikke bekymre deg - cyster er godartede - men du vil vite hvor de er, og om de kommer og går, slik at de kan skilles fra andre funksjoner i brystene dine.'

Flere kurver og barn (fertilitetsår): Etter at kroppen din er forberedt på å bli mor, hvis du blir gravid og føder barn, og også hvis du ammer barna, vil det føre til flere endringer i brystene dine, som så vel som i resten av kroppen din. Brystene kan bli større og ømmere under svangerskapet, og kan trenge mer støtte. Ikke overse din BSE i løpet av denne tiden, hold deg kjent med endringene. Husk at graviditet og amming vil bidra til å redusere risikoen for brystkreft.

Modenhet (overgangsalder): Overgangsalder medfører også endringer i brystene dine, ettersom østrogen- og progesteronnivåene faller, kan brystvevet bli mindre fast og kan drapere annerledes enn i tenårene og de fødende årene. Hold deg oppdatert med selvundersøkelsene dine i disse årene også, slik at de normale endringene er kjent for deg. Mindre tett brystvev vil se ut til å ha flere klumper og nupper, men husk at 90 % av brystklumpene er godartede.

Riktig valg av en brystforstørrelsesløsning

Du kan føle deg frustrert og forvirret når du ser gjennom et stort antall brystforstørrelsesprodukter. Noen ganger kan det være vanskelig å ikke vite hvilke av løsningene som er smertefrie og helt naturlige. Å ha all relevant informasjon for hånden gjør det ganske enkelt å ta det riktige valget av en brystforstørrelsesløsning som passer perfekt til dine behov.

1. Kremer. Syntetiske hormoner er de grunnleggende elementene i brystforstørrelseskremer. De har vært knyttet til dødelige sykdommer som kreft og hjerteinfarkt. De langvarige negative effektene av slike uprøvde løsninger skal fastslås; derfor kommer det med et stort antall negative utfall.

2. En annen måte, hormoninjeksjon i brystvevet, kan forårsake enda farligere bivirkninger, men gir visse resultater.

3. Brystoperasjon. Mange kvinner velger denne metoden da de umiddelbart fraskriver seg ansvaret. Imidlertid vil du definitivt ha arr på huden din. Dessuten kan brystimplantater oppføre seg uforutsigbart og hindre brystkreftdiagnose.

4. Brystpumper. Det kan føre til vansiring av brystene dine eller til og med forårsake brystkreft! Pumpingen er unaturlig for kroppen og i den lange perioden kan den være svært utrygg.

5. Øvelser. Spesielle øvelser rettet mot brystforstørrelse er ganske trygge og ikke dyre, men det er ingen bevist bevis for deres effektivitet.

6. Å kjøpe spesielle undertøy - korsetter og bh - bortsett fra at det er ganske kostbart, fungerer bare når du tar på deg. Noen ganger får undertøy brystene til å se kunstige og unormale ut. Dessuten får det kvinner til å føle seg flaue når de utsetter dem foran partnerne sine.

7. Brystpiller. Urtebrystpiller er laget uten konserveringsmidler, kjemikalier, syntetiske hormoner eller fargestoffer. Brystpiller vil gjøre brystene dine fastere, glattere og større. Du vil føle deg og se mer ungdommelig ut. Urte-brystforstørrende piller påvirker ikke din generelle helse på en negativ måte. Med tanke på at komponenter kan absorberes i sirkulasjonssystemet ditt, er det viktig at du bruker en brystforstørrelsesløsning som ikke har noen kjemiske forbindelser. Hvis du velger en løsning med kjemikalier, kan du virkelig satse på helsen din og kan få store problemer i fremtiden.

Når det gjelder naturlige brystpiller, inneholder de ingen skadelige komponenter. Du kan være sikker på at du ikke vil risikere noen dufter eller parabener. Brystpiller gir deg en giftfri måte å få de større brystene du leter etter.

Brystpiller tilbys av mange produsenter nå, og kvinner hører alle slags reklame som lover dem større og vakrere bryster. Det er vanskelig å velge et riktig valg av en brystforstørrelsesløsning. For å gjøre dette anbefales det å vurdere både fordeler og ulemper ved alle tilgjengelige løsninger. Noen brystforstørrelsesfora med kommentarer om produktet og erfarne brukere kan hjelpe deg. Der kan du finne alle svarene på spørsmålene om ettervirkningene, sammenlign brukernes meninger om disse brystpillene.

Bare de brystforstørrelsesløsningene som gir ekte kunder gode resultater, fortjener din oppmerksomhet. Ditt riktige valg av en brystforstørrelsesløsning bør bevises av attester fra andre kvinner, at det hjalp dem med å løse brystproblemene sine.

Det er åpenbart at produktet mange kvinner hadde nytte av, sannsynligvis vil hjelpe deg også. Du vil også få større, fastere og mer ungdommelige bryster om du velger det. Men hold deg unna brystforstørrende piller med mange negative tilbakemeldinger. Bruk mer tid på etterforskning i brystforstørrelsesforumet!

Fordeler med brystforstørrelse

Hver kvinne ønsker å se bedre ut og ha attraktive fyldige bryster. Det er ikke uvanlig at kvinner har naturlig vakre, faste og store bryster. Noen av oss ønsker imidlertid å se mer attraktive ut og føle at målet kan oppnås med større bryster. Det er mulig å forbedre utseendet og selvtilliten ved å ha en brystforstørrelse.
Dermed vil du ha en større koppstørrelse i tillegg til mye fasthet. Hvis du ser nydelig ut, føler du det på samme måte. Ethvert tegn på depresjon eller uro forsvinner. Med større bryster vil du se mer attraktiv ut, du vil slutte å ha problemer med selvtillit, du vil begynne å kjøpe annerledes, mye mer trendy klær, kjoler med lav hals og T-skjorter vil bli dine favoritter.
Du vil også velge kroppsnære skjorter. Ditt forbedrede utseende vil føre til følelsesmessig og psykologisk fred.

Husk at bare naturlige brystforstørrelsespiller vil få deg til å se nydelig og sunn ut! Dine små eller slappe bryster vil forbli i fortiden. Det er så lett å få vakre, fyldige og faste bryster.

Resultater for brystforbedring

I dag bestemmer mange kvinner seg for å forstørre brystene sine. Men det er nyttig å tenke på årsakene til det og dets mulige resultater, og først da gå og gjøre operasjonen. Mange kvinner har gjennomgått operasjonen, men resultatene av den vil være forskjellige for hver av dem, da alle kvinner er unike.

Det første du bør tenke på i tilfelle du ønsker en operasjon rettet mot brystforstørrelsen er grunnen til det, dvs. hvorfor du ønsker å gjøre det. I hvert tilfelle har kirurgen en samtale med en pasient om det, og denne samtalen er svært detaljert. Det er veldig viktig å vite hvorfor du gjør det. Noen kvinner gjør det fordi noen har fortalt dem at de burde gjøre det, eller det er kvinner som ønsker å se ut som verdensberømte modeller.
Men akkurat i disse to tilfellene kan pasienter bli ganske opprørt når de ser resultatet av brystforstørrelsen. Men resultatet vil sannsynligvis være ganske tilfredsstillende hvis du gjør en operasjon fordi du har en oppriktig grunn.

Derfor er det veldig viktig å tenke på forskjellen mellom resultatene av brystforstørrelsen du ønsker å se og de du virkelig kan se. Enkelte kvinner har betydelige smerter, som er mye sterkere enn de trodde dem. å være. De bør følgelig bruke mer tid på permisjon enn de forventet.

En ting til å tenke på er et arr, som kan være et resultat av brystforstørrelsesoperasjonen. Det er mulig å fjerne arret hvis en kvinne bruker en spesiell krem, men perioden hvor arret forsvinner avhenger av organismen.

For å oppsummere det, bør hver kvinne tenke på resultatene av operasjonen, spesielt når det gjelder konsekvensene av den. Det er viktig å tenke på de følelsesmessige og kroppslige endringene som følge av brystforstørrelsesoperasjonen, og det er svært viktig å huske på at resultatene kan være ganske annerledes enn man forventer.

Urtebrystforstørrelse

Urtebrystforstørrelse bruker en rekke urter for å forårsake brystvekst. Selv om alle er forskjellige, er det noen få ofte brukte urter. Urtebrystforstørrelse kan være i form av piller, kremer eller væsker. Andre selskaper tilbyr spray. Urtene som brukes i de forskjellige klassene for urtebrystforstørrelse kan variere, men inkluderer for det meste Saw Palmetto, Wild Yam, Damiana, Blessed Thistle, Dong Quai og Fennikelfrø.

Når du ser på urtebrystforstørrelse, gjør leksene dine først. Du bør være klar over at urte-brystforstørrelse ikke gir de raske resultatene av brystkirurgi. Det er imidlertid ingen bivirkninger: arr, smerte eller restitusjonstid å lide av. Sørg for at du kjenner komponentene i ethvert urteprodukt for brystforstørrelse du vurderer. Se etter sikkerheten og effektiviteten til ingrediensene, og vurder andre valg hvis du er allergisk mot urter. Sjekk med legen din hvis du tar noen medisiner.

Etter mange undersøkelser i forskjellige land, indikerte studiene at urter indikerer østrogene og regenererende effekter på kvinnekroppen, spesielt på bryst, hofte, ansikts- og kroppshud, hår og vaginalt epitelvev. Dermed heve utseendet til de kvinnelige sekundære kjønnskarakteristikkene og også hudens skjønnhet.

Når du tror at du har funnet det rette urteproduktet for brystforbedring, sjekk selskapet. De beste selskapene gir informasjon om hva urte brystforstørrelse kan gjøre og hva det ikke kan gjøre; og også fortelle deg når det ikke er lurt å ta visse urter. For eksempel bør noen urteprodukter for brystforstørrelse ikke tas når du er gravid.

Beste brystforsterkning: Brystpiller

De fleste kvinner liker hvordan bysten deres ser ut til aldringsprosessen begynner. Med tiden endrer brystene form, dimensjon, deres generelle utseende, til slutt synker de ned. Eldre formløse bryster er konsekvensen av ptosis. Det er bevis på at kvinners bryst vanligvis endrer utseende etter å ha vært gravid og amming. Huden mister sin elastisitet med tiden og brystene synker mer og mer.

Mange kvinner kommer til en beslutning om å løse dette problemet ved hjelp av brystforstørrelseskirurgi. American Society for Aesthetic Plastic Surgery oppgir at omtrent 50 000 kvinner blir klienter til klinikker for å gjennomgå brystforstørrelseskirurgi. Det er ingen vanskeligheter i den minste grad - operasjonen kan vare i en til tre timer maksimalt.
Uavhengig av noen smertefølelser under og etter operasjonen kan en typisk kvinne gå på jobb og starte sin daglige rutine på én uke. Men det er alltid bekymring for noen negative aspekter etter operasjonen. Uansett er ikke alle psykologisk klare til å gjennomgå brystforstørrelsesoperasjoner. De som er redde for kirurgiske inngrep, men ønsker å ha elastisk ung byste, velger urtehealere.

Brystpiller er toppen blant slike alternative naturlige medisiner for brystvekst. Urteformelen til disse pillene er bygget på fytoøstrogen (planteøstrogen), som fremkaller prostaglandinproduksjon i kvinnens organisme, som igjen ender i klumper av brystkjertler. Fordelen med brystpiller er at de er rimelige og tilgjengelige og kan kjøpes uten medisinsk rådgivning. Brystforsterkningspiller kan hjelpe til med å øke mengden østrogen og gjøre brystvevet større.

Brystpiller består av naturlige ingredienser som er inkludert i mange preparater av denne typen og kan forbedre brystene. De er:
  • Lvetann er kjent for å ha mange fytoøstrogener. Du kan ta bladene eller røttene, eller begge deler, enten som et supplement eller som drikke. En annen god grunn til å bruke løvetann er at det øker ens energi og gjør at du lever lenger.
  • Dong Quai-rot: enda en metode for å få fytoøstrogener. Dessuten fungerer det for brystforstørrende. Og mange damer vil definitivt sette pris på en annen fordel med denne planten, som er dens evne til å lindre menstruasjonskolikk.
  • Fennikel tas som te eller som tillegg til en krem ​​eller en lotion. Kvinner kan bruke det på brystene. Som et afrodisiakum kurerer fennikel seksuell lyst hos både menn og kvinner. Den er rik på østrogene elementer og urtenæringsstoffer. Hvis du ønsker å intensivere seksualdriften, bruk fennikel som mat eller kur.
  • Bukkehornkløver var en av ingrediensene som ble brukt av kvinner fra Midtøsten som levde i harem. De valgte bukkehornkløver som en urt for brystforstørrelse. Bukkehornkløver legger vekt på brystvekst ved å bruke spesielle feminine hormoner, steroidforløpere. Det kommer også med store mengder plantekjemikalier.
  • Wild Yam passer godt til innholdet i bukkehornkløver, da den også er rik på urtenæringsstoffer. Alle disse ingrediensene anses å være komponenter for brystforsterkning. Men hva som er viktigere, vill yam kan hjelpe under PMS eller støtte i overgangsalderen problemer.
  • Pueraria Mirifica: denne siste ingrediensen blander egenskapene til alle plantene beskrevet ovenfor. Det hjelper under overgangsalderen, forbedrer tilstanden til hud og bryst, stopper aldringsprosessen og forbedrer blodsirkulasjonen.


Nevnte rettsmidler er en vanlig sammensetning av brystvekstpiller. Før du kjøper brystpiller, sjekk ingredienslisten på riktig måte, så den må inneholde naturlige planter som du allerede kjenner. Hvis du velger nyttige brystforsterkningspiller, kan du være trygg på at bysten din vil bli fantastisk fyldigere, rundere og virkelig herlig og stor i løpet av en måned.

Fordeler med brystpiller

Du vil føle deg mye bedre om deg selv og livet rundt deg. Mer tillit til en kvinne endrer omstendighetene. Hun vil se på speilbildet sitt med stor glede. Det blir alltid lagt merke til når damer har det bra, og det gjør dem gladere! Brystpiller vil gi deg denne utmerkede følelsen!

Brystpiller bør inneholde urteingredienser av førsteklasses kvalitet, og hver bestanddel vil være rettet mot stimulering for naturlig vekst, mens trygg og naturlig opprinnelse ikke er et problem.

100 % pengene-tilbake-garanti er et ekstra pluss og bidrag til sikkerheten til produktet. Du risikerer ikke noe å skaffe deg brystpiller selv penger!

Brystforsterkning: bivirkninger

Avhengig av hvilken form for brystforsterkning du velger, vil dette være forskjellige bivirkninger. Bivirkningene er ikke utelukkende negative, men noen av dem er det. Andre er positive. Så sørg for å ha en god forståelse av hva du kan forvente når du tar denne livsforandrende beslutningen.

Bivirkninger av urte-brystforsterkning

Den unike blandingen av urter og mineraler som finnes i urte-brystforsterkning er i seg selv kraftige medisiner som brukes til å kurere mange plager. Men satt sammen er de en tur de force som ender opp med å endre hormonmønstrene dine.

Denne endringen av hormonene kan ha den positive effekten av å regulere menstruasjonssyklusen din. Men på den annen side er det forbudt å ta urtepillene hvis du er gravid eller ammer. Selv om det ikke er noen konkrete bevis på at det er et problem, er det en liten sjanse for at det kan skade babyen eller det ufødte fosteret.

Bivirkninger av brystimplantatkirurgi

Den mest kontroversielle av alle, det har mange studier som håper å fastslå de negative helseeffektene av brystimplantater. Det er åpenbart at silikonbrystimplantater, som ble forbudt av FCC i 1992, ble ansett for å være usikre, da de kan ha lekket inn i kvinnenes kropper og forårsaket dem uopprettelig skade.

I dag brukes saltoppløsning, og selv om det ikke føles fullt så naturlig, er det ikke et skadelig stoff. Det er fortsatt en sjanse for at implantatet kan fungere feil, men i så fall er det en enkel prosedyre å fjerne det.

Brystforbedringsbehandling er designet for å forbedre utseendet til personer som forstår at de allerede er attraktive. Ved å gå inn i denne behandlingen med riktig holdning, vil brystforstørrelse være noe av det beste en person kan gjøre. urtebrystforsterkning er det beste alternativet du kan velge: uten bivirkninger og garantert å virke.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er akne? En omfattende oversikt over akne, kviser og hudormer: Symptomer, årsaker, behandlingsalternativer.

Med alt dette snakket om akne, kan vi like godt prøve å definere tilstanden litt. Akne er det ofte brukte navnet på porer som er tilstoppet av talg (også kjent som whiteheads og blackheads), kviser, knuter eller cyster som kan vises i ansikt, nakke, skuldre, bryst, rygg, overarmer og øvre ben. De fleste tenåringer og en god del voksne lider av akne i mer eller mindre lengre perioder. Tilstanden er ikke begrenset til noen aldersgruppe, rase eller kjønn. Det påvirker hundrevis av millioner mennesker over hele verden. De største problemene med kviser er det ubehagelige utseendet til kviser og arrene de kan etterlate seg. Typer av kviser Selv om kviser er den desidert vanligste formen for kviser og den de fleste sannsynligvis vil møte eller lide av, bør du vite at det også finnes andre former for. Den enkleste formen er acne vulgaris, som kun inneholder komedoner, den enkleste av lesjonene. Lesjoner er små hudflekker som er påvirket av akne, selv om begrepet "lesjon" ikke

Å låse opp hemmelighetene til kvinnelig libido: En omfattende guide til kvinnelig seksuell helse

Mange kvinner opplever problemer i sexlivet og ser etter løsningene . Problemet er at du enkelt kan finne et mannlig forbedringsprodukt: fra velkjent Viagra til alle de urte-pillene og kremene. Selv om disse alternativene øker den kvinnelige sexlysten, er de designet og formulert for menn og kan muligens forårsake bivirkninger. Historien bak kvinnelig libido Ofte  problemer , som har å gjøre med seksuell omgang, skremmer menn fordi de ikke vet hvordan de skal takle dem og hvordan de skal fikse situasjonen. Ulike farmasøytiske selskaper drar åpenbart nytte av denne ideen ved å tilby mannlige forsterkningspiller til menn som er opptatt av deres seksuelle forhold. Imidlertid kan klager på lav libido også sees hos kvinner, spesielt i 40-årene. Denne situasjonen kommer i de fleste tilfeller til uttrykk ved raskt tap av interesse og/eller energi før kvinner noen gang når en orgasme. Dette problemet plager damer og vokser til en faktor som truer harmonien i forhold. Svært ofte er eksistensen

Den komplette guiden til aknemedisiner og -behandlinger

Hva er akne? Kviser snakkes om av alle, og derfor kreves det en definisjon av dette begrepet. Akne er et begrep som vanligvis brukes på porer som er låst av talg (hvite hoder og hudormer med andre ord), pustler, knuter eller blærer, som påvirker ansikt, nakke, skuldre, bryst, rygg, øvre deler av ben og armer. Kviser er et stort problem for nesten alle ungdom og ganske mange voksne, og det varer en stund. Dette problemet er typisk for mennesker i forskjellige aldre, raser og kjønn. Et stort antall mennesker i alle land i verden lider av det. Det verste med akne er et stygt utseende av pustler og arr, som ofte er konsekvenser av akne. Akne har en betydelig sosial effekt. Stygge pustler får mange til å skynde seg til et apotek eller apotek, fordi folk tror at akne har en negativ innflytelse på deres forhold til hverandre. Årlig bruker folk tusenvis av millioner av USD over hele verden for å kjøpe akneprodukter. Typer akne Kviser er den mest utbredte typen akne, og det er den type