Gå til hovedinnhold

Risikoer forbundet med brystforstørrelseskirurgi: Sikkerhet først!

Mange kvinner ønsker å gjøre brystene større. Svaret finner du ved innsetting av silikongel eller i forsterkning med brystimplantater – brystkirurgi. Alle vet hva slags utrygge konsekvenser anestesi kan ha. I tillegg kan mange damer lide av sterke smerter og trenge lang restitusjonstid, noe som betyr at de ikke vil være fullt involvert i jobben og familielivet.

Pasienter må ta tabletter for å lindre smerte siden brystene er veldig såre og ømme etter det kirurgiske inngrepet. Det betyr at hele prosessen med brystforstørrelse gjennom kirurgi er utrolig dyrt og risikabelt. Alternativene som injeksjoner, geler, medikamenter og kremer kan lages uten å tenke på konsekvensene av å ta kjemikalier og hormoner. Prøv å holde deg unna disse unaturlige løsningene.

Hva er egentlig brystforstørrelseskirurgi og hvordan unngå risiko forbundet med dette?

Før brystforstørrelseskirurgi

Hvis du vurderer brystoperasjon, må du diskutere detaljene rundt brystforstørrelsen med kirurgen din. Still spørsmål om prosedyren for å rydde opp i alle øyeblikkene du ønsker å vite. En av de viktigste tingene knyttet til denne typen brystkirurgi er størrelsen på implantatet ditt. Prøv å beskrive resultatet du ønsker å oppnå så nøyaktig som mulig.

Du kan gi råd med kirurgen din om størrelsen som passer deg best, eller du kan fortelle kirurgen hvilken størrelse du synes er det beste valget. En måte å velge størrelse på implantatet er å fylle plastposer med vann som du har målt opp på forhånd og plassere disse posene i ønsket BH-størrelse. Dermed vil kirurgen din se hvilken størrelse du vil ha. Dessuten bør du også snakke om formen på silikonimplantatet ditt, avhengig av om du ønsker å ha et avrundet eller konturformet brystutseende.

Dessuten bør du bestemme deg for overflaten av brystimplantatene dine. Overflaten kan være glatt eller strukturert (ru). De glatte overflateimplantatene er kjent for en lavere hastighet av deflasjon, rynker eller krusing, men disse implantatene trenger en større lomme å plasseres i. Også denne typen brystimplantater er rapportert å ha flere sjanser for å bli harde. De grove eller strukturerte overflateimplantatene har vanligvis ikke en tendens til å bli faste og harde, men de er mer utsatt for å sprekke og risle enn de glatte. Og husk at du bør se etter andre metoder for brystforstørrelse som urtebrystpiller.

Brystimplantater

Hva annet trenger du å vite om brystforstørrende operasjoner? Silikonimplantatene brukes i moderne brystforstørrelseskirurgi for å forstørre kvinnens bryst. Et implantat består av et silikonskall med saltvann inni og det forbedrer brystets utseende: størrelse, form, fylde, spalting kan endres. Mer enn 500 000 brystkirurgisentre innkvartert i USA bare i 2019. I dag er brystforstørrelse en vanlig medisinsk tjeneste som bringer kvinner nærmere det allment aksepterte estetiske idealet, selv om det for ikke lenge siden ble ansett for å være en selvopptatt handling.

Stedet under brystmuskelen anses å være det beste punktet for implantatinstallasjon. Installasjonen av et implantat på dette stedet bidrar til å unngå indurasjon og deformasjon, selv om det er en mer alvorlig kirurgisk prosedyre. Den enklere måten å sette et implantat på er å plassere det under brystvevet. Men i dette tilfellet være klar for indurasjon og deformasjon øker risikoen. Kirurgen din skal forklare deg alle mulige varianter av implantering, og gi all tilgjengelig og nyttig informasjon. Det vil hjelpe deg å velge den mest effektive varianten.

Brystforstørrelseskirurgi etter vekttap

Det er naturlig at kvinnens bryst mister formen og blir eldre, blir mer uformelig ettersom fast vev erstattes av mykere fettvev. Når en person går ned mye i vekt finner lignende prosesser sted. Det kan skje både kvinner og menn.

Selv om huden lider veldig av vekttap, er det ikke den eneste delen av brystet som er påvirket. Dessverre blir brystvevet "tømt" og løst til tross for at det før vekttap pleide å være fullt og smidig. Brystene kan restaureres ved hjelp av et brystimplantat fordi brystforstørrelse gjør brystene godt.

Mens du utfører brystforstørrende operasjoner etter vekttap, blir det vanligvis gjort flere små kirurgiske kutt ved folden nær bunnen av brystet, rundt areola eller i armhulen. Kirurger kan sette implantatene under brystvevet eller under pectoralis (brystmuskelen). Et stort antall vekttappasienter bestemmer at implantatene deres skal plasseres under pectoralis fordi dette garanterer en mer naturlig brystform under deres "tømte" hud.

Operasjonen utføres med generell anestesi. En brystforstørrelse er en poliklinisk prosedyre. Operasjonen varer i en eller to timer. Postoperativ smerte reduseres med oral medisinering. Mange pasienter går tilbake på jobb om en uke eller så. Resultatene kan forbedres med piller i bryststørrelse.

Risiko ved brystforstørrelseskirurgi

Grunnen til at brystimplantater får moralpoliti og medisinske fagfolk til å rynke på nesen, er risikoen for helsen de medfører. De siste kontroversene om implantater som er fylt med silikongel, gjorde at mange leger brukte implantater fylt med saltvann.

Så husk at for å få et effektivt og trygt brystforbedrende og -forbedringsalternativ som vil hjelpe deg å følge betydelig vektreduksjon, er det best å besøke noen fora for brysthelse. Det er her mange kvinner kan foreslå deg et effektivt alternativ for å få tilbake ditt eksisterende brystutseende og -størrelse.

Det er spesielle aktuelle grener på vekttapsforaene. Der kan du finne anbefalinger for å ta brystforsterkningspillerne. Noen av kvinnene prøvde brystløftende gel og deler erfaringen med andre. Med hjelp av de riktige rettsmidler vil du kunne gjenopprette fasthet i brystet. De vil se fulle og yngre ut. Et slikt resultat kan oppnås selv uten brystimplantater og risiko forbundet med det. Følgelig vil du ikke lide av bivirkninger.

Brystforstørrende implantater: Risikoer og bivirkninger

Noen ganger kan brystimplantater gå i stykker eller lekke. 3 % lider av lekkasje innen tre år som forårsaker et tømt implantat. Saltvannsfyllet er saltvann og vil bli absorbert av kroppen uten skadevirkninger. Eldre implantater med silikongel kan også lekke.

Hvis dette skjer, kan en av to ting skje. Hvis brudd på implantatets skall som har et kontrakturarr rundt seg, kan det hende at det ikke føles som om noe har skjedd. Videre, hvis skallet bryter og det ikke er et kontrakturarr, resulterer lekkasje inn i det omkringliggende vevet i en følelse av at implantatet tømmes. Gelen som lekker kan samle seg i brystet og et nytt arr kan dannes rundt det. I andre tilfeller kan gel migrere gjennom lymfesystemet til et annet område av kroppen.

Pauser kan kreve en ny operasjon og utskifting av det lekkende implantatet. Hvis gelen har migrert, er det kanskje ikke mulig å fjerne all silikongelen. Denne silikongelen er det noen sier er relatert til initiering av bindevevsforstyrrelser.

En studie de gjennomgikk viste at 63,6 % av brystimplantatene som hadde vært på plass i mellom ett og 25 år, hadde sprukket eller lekker.
For silikongel- og saltvannsfylte implantater, noen årsaker til brudd eller deflasjon inkluderer: skade av kirurgiske instrumenter under kirurgi, overfylling eller underfylling av implantatet med saltvannsløsning (spesifikt kun for saltvannsfylte brystimplantater), kapselkontraktur, lukket kapsulotomi, belastninger som traumer eller intens fysisk manipulasjon, overdreven kompresjon under mammografisk avbildning , plassering gjennom navlesnitt, skade på brystet, normal aldring av implantatet, ukjente/uforklarlige årsaker.

Hvorfor lide av disse forferdelige effektene? Brystpiller er trygge, naturlige, effektive, og de virker virkelig! Dette er et revolusjonerende gjennombrudd innen naturlig brystforstørrelse. Få de større brystene du vil ha på den naturlige måten, med de nye brystpillene! Brystpiller virker på bare 30 dager med null skadelige bivirkninger. Vekk opp brystlinjen med sin egen naturlige vekstprosess! Brystpiller inneholder urter som fungerer naturlig for ekte vekst, den sikre, ikke-kirurgiske måten.

Kanskje du bare er litt nølende. Det er forståelig. Noen ganger kan nye gjennombrudd som brystpiller virke litt for gode til å være sanne med det første. Derfor bør du se etter en garanti og brukeropplevelse.

Brystimplantater og amming

Mange kvinner spør om de kan amme etter brystforstørrelse. Svaret er et rungende ja. For de aller fleste kvinner som hadde et brystforstørrelsesprogram er amming ikke vanskeligere med implantater enn uten. Faktisk sier noen kvinner som har ammet med og uten implantater at amming etter brystforstørrelse er lettere!

Amming er en økende bekymring hos pasienter som har hatt brystforstørrelse. Tidligere år var kvinner som fikk implantater gift og var allerede ferdig med å føde. Men flere og flere enslige kvinner, og kvinner som ikke har fullført eller til og med begynt å føde, har operasjonen.

I 1992 kom den første rapporten om en silikonsykdom i media. På den tiden var det frykt for at amming med silikonimplantater ville sette barnet i fare. Det er utført studier for å vise at dette ikke er tilfelle. Hovedårsaken er at silikonmolekylet er for stort til å passere inn i melkekanalene.

Senere ble silikon fjernet fra generell bruk, og saltvannsimplantater var de eneste tilgjengelige enhetene på markedet. Selv om saltvannet lekte ut i melken, er det et inert stoff, uten skadelige effekter på mor eller baby.

Noen bekymringer er plassert på implantatplassering og snittsted. Det sies å være mer optimalt å ha implantatene plassert under muskelen, og unngå det peri-aerolære snittet. Årsakene er enkle, ved å bruke disse retningslinjene er det mindre interferens med melkekanalene som ligger rett under huden og i vevet over brystmuskelen. Men som med alt innen vitenskap, er dette ikke garantert. Det er mange kvinner som har fått plassering av implantat og snitt på suboptimale steder, og som fortsatt har stor suksess med amming.

Det er veldig viktig å diskutere planene dine for å amme babyen din på tidspunktet for konsultasjonen. Kirurgen din vil kunne samarbeide med deg for å få best mulig resultater, selv om du ikke planlegger å få barn i nær fremtid.

Hvis du vil eliminere risikoen fullstendig, ta en titt på naturlige løsninger for brystvekst. De naturlige urtene for brystforstørrelse betyr forstørrelse som du kan være stolt av, naturlig nok. Ingen operasjon, ingen smertefulle bivirkninger, ingen implantater, ingen risiko for amming. Bare brystforstørrelse som er naturlig og effektivt.

Brystimplantatlekkasje

En fare for at brystimplantater går i stykker eller lekker. Saltvann brukes til å fylle dem, og det kan være trygt for kvinners kropp. Men implantater fylt med silikongel, som var populære før, kan også ha hull og lekkasjer. Det kan ha to mulige resultater. Hvis implantatskallet har et kontrakturarr rundt, er det fullt mulig å ikke merke noe.

Og i tilfelle det ødelagte skallet ikke har noe kontrakturarr, vil en kvinne få en lekkasje inn i omgivende vev med en følelse av at implantatet faller ned. Gel som har lekket ned kan samle seg i brystet med et nytt arr rundt det. Ellers kan gel komme ned i lymfesystemet til andre deler av kroppen. En annen operasjon og kassering av det lekkende implantatet vil være nødvendig. I tilfelle gel begynte å migrere, kan det være umulig å kaste all silikonet. I noen meninger kan silikongel forårsake alvorlige problemer med bindevev.

Piller for brystvekst er ikke like dyre som brystimplantater, som også er så usikre. Brystpiller kan være forskjellige ettersom de intensiverer den naturlige forstørrelsen av brystet, og gjør det 1 eller 2 kopper større.

Silikonimmuntoksisitetssyndrom

Det finnes flere former for kjemikaliet i brystimplantater som kan forårsake et problem i den menneskelige organismen. Silisium (Si) er det grunnleggende elementet og forårsaker sannsynligvis endringer i immunsystemet. Silica eller SiO2 er formen det utvinnes fra jorden. Silikongel er et syntetisk materiale som inneholder 38 % silisium. Silikaen er 45% silisium. Det er langsom lekkasje ("blødning") av silikongelen fra implantatene gjennom den semipermeable membrankonvolutten og også inn i og gjennom kapselen som omgir implantatene. Dette blir plukket opp av makrofagene (scavenger-cellene) i immunsystemet vårt og brytes ned inne i disse cellene som reiser over hele kroppen. Gelen brytes ned inne i disse cellene, som beveger seg over hele kroppen. Gelen brytes ned til silisium og silisium som forårsaker en dysregulering av immunsystemet. Dermed produseres det antistoffer mot silisiumet og også mot silisium- og proteinkomplekset (organsystemer) slik at man får autoimmun sykdom.

Nedenfor er listen over kjemikalier som eksperter har analysert for å være i brystimplantatets skallkonvolutter og geler.

Metyletylketon, cykloheksan, isopropylalkohol, denaturert alkohol, aceton, uretan, lakktynner, etylacetat, epoksyharpiks, epoksyherder, amin, trykksverte, toluen, freon, silikon, lofol (formaldehyd), flussmetall, rensesyre, Eastman 910 lim (Cyanoacyryiates), talkumpulver, fargepigmenter som slippmidler Oakite (et rengjøringsmiddel), etylenoksid (ETO), karbonsvart, xylen, heksan, heksanon 2, antioksidant (gummi), sinkoksid, nafta (gummi løsemiddel), Fenol Benzen-Kjent kreftfremkallende

Metylenklorid/diklormetan. Dette brytes ned i kroppen, så blod kan ikke frakte oksygen. Det metaboliserer karbonmonoksidforgiftning og forårsaker depresjon i sentralnervesystemet.

Nå kan du få brystforstørrelse naturlig! Brystforstørrelsespiller kan gjøre deg fastere, rundere og større på bare 30 dager.

Dette er brystforstørrelse som virkelig fungerer! Naturlige urter for brystforstørrelse betyr naturlig vekst. Det betyr at du ikke trenger kirurgi og aldri smerte.

Alternativer for brystforstørrelseskirurgi

Et stort antall kvinner ønsker å ha større bryster. Imidlertid vil størstedelen av disse damene ikke ha brystforstørrelse. Til tross for sterkt ønske er de ikke klare til å møte risikoen for brystforstørrende operasjon – og det er forståelig.

For å fortelle sannheten, de fleste brystforstørrelsesoperasjoner gir ikke ideelle resultater. Selv de som ønsker å forbedre brystet for å ha B-skål eller C-skål kan avslutte med unormale eller grove implantater. Ta i betraktning at kvinner som har implantater har større risiko for 21 % økning i kreft. Er det verdt å gjøre det da? Smartere kvinner foretrekker å bli med en A-kopp som ikke oppfyller kravene, men som ikke setter helse og liv i fare bare for å se sexy ut.

Men det finnes en løsning! Du kan nekte kirurgi siden det finnes et naturlig brystforstørrelseskirurgi alternativ til det, som er helt trygt og fungerer takket være urtefytoøstrogen, som finnes i brystforstørrelsespiller. Hver kvinne har østrogen i organismen. Dette er et naturlig hormon som produseres i større mengder i løpet av puberteten og derfor begynner brystene å vokse. Når det er mindre østrogen, for eksempel under overgangsalderen og etter den, fører det til hengende bryster, vaginal tørrhet, og fibrocystiske klumper.

Urte-brystforstørrelse i stedet for brystkirurgi!

Hvis du foretrekker urte-brystforstørrelse, må du forberede deg grundig hjemme eller med legen din. Urtebrystforstørrelse kan ikke gi umiddelbare resultater sammenlignet med implantatkirurgi. Men du har ikke smerter og får ikke arr. Finn ut listen over ingrediensene til ditt naturlige brystforstørrelsesmiddel. Lær all informasjon om hvor trygge og vellykkede pillene er. Pass på at du ikke har en allergisk reaksjon på noen av urtene, og avgjør om pillene er forenlig med medisiner du tar i dag. Når du har funnet de riktige forberedelsene for deg selv, undersøk selskapet som opprettet det. Les rådene og finn ut om det ikke er kontraindikasjoner for deg. Noen naturlige ingredienser kan ikke brukes mens du venter barn.

Du kan bli overrasket, men du kan også få vitamin E mens du tar brystpiller. Vitamin E bidrar til å unngå oksidativt stress og er en viktig fuktighetskrem. Når du har brystene større, vil du ha en fantastisk følelse av å være yngre, søtere og mer selvsikker.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er akne? En omfattende oversikt over akne, kviser og hudormer: Symptomer, årsaker, behandlingsalternativer.

Med alt dette snakket om akne, kan vi like godt prøve å definere tilstanden litt. Akne er det ofte brukte navnet på porer som er tilstoppet av talg (også kjent som whiteheads og blackheads), kviser, knuter eller cyster som kan vises i ansikt, nakke, skuldre, bryst, rygg, overarmer og øvre ben. De fleste tenåringer og en god del voksne lider av akne i mer eller mindre lengre perioder. Tilstanden er ikke begrenset til noen aldersgruppe, rase eller kjønn. Det påvirker hundrevis av millioner mennesker over hele verden. De største problemene med kviser er det ubehagelige utseendet til kviser og arrene de kan etterlate seg. Typer av kviser Selv om kviser er den desidert vanligste formen for kviser og den de fleste sannsynligvis vil møte eller lide av, bør du vite at det også finnes andre former for. Den enkleste formen er acne vulgaris, som kun inneholder komedoner, den enkleste av lesjonene. Lesjoner er små hudflekker som er påvirket av akne, selv om begrepet "lesjon" ikke

Å låse opp hemmelighetene til kvinnelig libido: En omfattende guide til kvinnelig seksuell helse

Mange kvinner opplever problemer i sexlivet og ser etter løsningene . Problemet er at du enkelt kan finne et mannlig forbedringsprodukt: fra velkjent Viagra til alle de urte-pillene og kremene. Selv om disse alternativene øker den kvinnelige sexlysten, er de designet og formulert for menn og kan muligens forårsake bivirkninger. Historien bak kvinnelig libido Ofte  problemer , som har å gjøre med seksuell omgang, skremmer menn fordi de ikke vet hvordan de skal takle dem og hvordan de skal fikse situasjonen. Ulike farmasøytiske selskaper drar åpenbart nytte av denne ideen ved å tilby mannlige forsterkningspiller til menn som er opptatt av deres seksuelle forhold. Imidlertid kan klager på lav libido også sees hos kvinner, spesielt i 40-årene. Denne situasjonen kommer i de fleste tilfeller til uttrykk ved raskt tap av interesse og/eller energi før kvinner noen gang når en orgasme. Dette problemet plager damer og vokser til en faktor som truer harmonien i forhold. Svært ofte er eksistensen

Den komplette guiden til aknemedisiner og -behandlinger

Hva er akne? Kviser snakkes om av alle, og derfor kreves det en definisjon av dette begrepet. Akne er et begrep som vanligvis brukes på porer som er låst av talg (hvite hoder og hudormer med andre ord), pustler, knuter eller blærer, som påvirker ansikt, nakke, skuldre, bryst, rygg, øvre deler av ben og armer. Kviser er et stort problem for nesten alle ungdom og ganske mange voksne, og det varer en stund. Dette problemet er typisk for mennesker i forskjellige aldre, raser og kjønn. Et stort antall mennesker i alle land i verden lider av det. Det verste med akne er et stygt utseende av pustler og arr, som ofte er konsekvenser av akne. Akne har en betydelig sosial effekt. Stygge pustler får mange til å skynde seg til et apotek eller apotek, fordi folk tror at akne har en negativ innflytelse på deres forhold til hverandre. Årlig bruker folk tusenvis av millioner av USD over hele verden for å kjøpe akneprodukter. Typer akne Kviser er den mest utbredte typen akne, og det er den type